13.8 C
Lloret de Mar

La selecció olímpica xinesa de waterpolo fa una estada a la piscina de Lloret de Mar

Fa uns dies que els 24 jugadors de la selecció absoluta masculina i el seu entrenador són a la destinació per fer una estada que s'allargarà fins a finals de desembre.

Selecció xinesa de waterpolo
Selecció xinesa de waterpolo

Darreres Notícies

La selecció olímpica xinesa de waterpolo s’entrena a la piscina municipal de Lloret. Fa uns dies que els 24 jugadors de la selecció absoluta masculina i el seu entrenador són a la destinació per fer una estada que s’allargarà fins a finals de desembre.

servicios profesionales jimenez

Una altra selecció olímpica va ser a la piscina aquest estiu, la de Rússia. Són estades que contribueixen a consolidar Lloret com a seu de turisme esportiu. Sovint arriben gràcies a la feina del sector privat, com és el cas de la cadena Evenia.

Segons Joan Bernat, els esportistes valoren que la piscina és un equipament nou i que està molt a prop de la zona hotelera.

Al 2017, les instal·lacions municipals van comptar amb més de 55.000 usuaris, dels quals 37.000 eren esportistes i la resta, uns 19.000, acompanyants.

Pel que fa al nombre d’esdeveniments, van en augment. L’any passat van superar els 400. D’aquests, la majoria van ser estades esportives. I la resta, entre tornejos privats, competicions oficials o locals. En el que portem d’any, a la piscina, ja s’han fet més d’un centenar d’estades esportives. La mitjana són uns 7 dies de durada, amb esportistes de natació, de natació sincronitzada, de waterpolo i de triatló.

Lloret de Mar compta, des del 2016, amb el certificat de Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius i compta amb una vintena d’empreses especialitzades en turisme esportiu.

spot_img

El + Vist