19.2 C
Lloret de Mar
Recepció de la selecció xinesa a l'Ajuntament

La selecció xinesa de waterpolo valora positivament les facilitats per entrenar a Lloret

En la recepció que els ha fet l'Ajuntament, l'entenador, Petar Porobic, va destacar que van decidir venir a Lloret per les facilitats que hi havia per dur a terme la concentració. 

Recepció de la selecció xinesa a l'Ajuntament

Darreres Notícies

La selecció olímpica de waterpolo de la Xina valora de manera positiva les facilitats que han trobat per entrenar a la Piscina de Lloret. El combinat xinès, que s’entrena a la vila fins a finals de desembre, considera que són unes instal·lacions de molta qualitat i recomanen a altres equips que vinguin a preparar-se a la destinació.

Són algunes de les afirmacions que han fet els membres de la selecció en l’acte de recepció per part de l’Ajuntament. L’entrenador, Petar Porobic, destaca que van decidir venir a Lloret per les facilitats que hi havia per dur a terme la concentració. Porobic explica que estan preparant els partits de classificació per a les Olimpíades del 2020, que se celebraran a Tokio.

La recepció per part de l’Ajuntament a la selecció de la Xina ha estat encapçalada per l’alcalde, Jaume Dulsat. Es mostra satisfet per la presència a Lloret d’esportistes d’alt nivell i considera que és important per obrir-se al mercat xinès en el segment del turisme esportiu.

Dulsat també destaca la satisfacció dels membres del combinat xinès pel que fa a les instal·lacions esportives de la vila. Assegura que un dels aspectes més ben valorats és la proximitat dels hotels amb els equipaments.

La selecció olímpica xinesa seguirà amb la seva preparació a Lloret fins a finals de desembre. En total, hi ha 24 jugadors, que en els pròxims dies disputaran partits amistosos davant d’equips de waterpolo de Barcelona i Madrid.

spot_img

El + Vist