17.4 C
Lloret de Mar

La tercera fira d’intercanvi del Banc del Temps arriba aquest dissabte

L'entitat recupera aquesta activitat, que era un èxit, però que els dos últims anys no s'ha pogut fer per la pandèmia.

2a Fira d'Intercanvi (Banc del Temps)
2a Fira d'Intercanvi (Banc del Temps)

Darreres Notícies

El Banc del Temps prepara una nova edició de la Fira d’Intercanvi. Serà la tercera edició i es farà aquest dissabte al matí, de deu a una, a la plaça Pere Torrent.

servicios profesionales jimenez

Una representant de l’entitat, Maite Rodríguez, explica que col·locaran unes taules perquè tothom pugui deixar-hi coses que estiguin en bon estat, però que ja no faci servir, i agafar-ne d’altres que li puguin ser d’utilitat.

“La gent pot portar tot el que ja no utilitza a casa, ja sigui roba, estris de la llar, electrodomèstics, i la gent que ho necessiti, ho pot agafar”

Maite Rodríguez

La fira està oberta a tothom, sense necessitat d’inscriure’s prèviament. De fet, en les altres dues edicions sempre hi ha hagut persones que han conegut la fira de casualitat mentre passejaven i han aprofitat per anar a casa a buscar objectes per donar.

Taller de henna a la 2a Fira d'Intercanvi (Banc del Temps)
Taller de henna a la 2a Fira d’Intercanvi (Banc del Temps)

La fira d’intercanvi es complementarà amb tallers diversos per part de socis i sòcies del Banc del Temps, com el de henna,  el de pintura infantil o el de pintar pedres. A més, hi haurà alguna actuació sorpresa.

Després de dos anys sense fira per la pandèmia, aquest dissabte arriba la tercera edició. A la plaça Pere Torrent, de deu a una.

spot_img

El + Vist