22.4 C
Lloret de Mar
L'arribada de la tarxa a Lloret, en una edició anterior

La torxa dels Special Olympics passarà per Lloret amb la col·laboració d’esportistes locals

La concentració d'avui comença a les 18 hores, a la plaça Pere Torrent, i es farà un recorregut fins a la plaça de la Vila.

L'arribada de la tarxa a Lloret, en una edició anterior

Darreres Notícies

La torxa dels Special Olympics, el campionat per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, passarà aquesta tarda per Lloret. És tracta d’un dels actes previs a l’onzena edició d’aquests jocs, que se celebraran a La Seu d’Urgell i a Andorra La Vella del 4 al 7 d’octubre.

La concentració d’avui comença a les sis de la tarda, a la plaça Pere Torrent. Després, començarà la marxa, que passarà pels carrers Torrentó, Sant Pere i Cervantes, fins arribar a la plaça de la Vila, on l’alcalde, Jaume Dulsat, farà el parlament final. Ho ha explicat el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau.

Hi seran presents diversos esportistes locals: el futbolista del Girona Marc Muniesa, els atletes Àngel Mullera, Jonathan Romeo i Laia Prieto, la campiona de Catalunya i d’Espanya de patinatge artístic Clàudia Terrades, el triatleta Rubén Aragón i el jove futbolista del cadet del Barça, Miki Juanola.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, convida a tots els lloretencs a assistir a la passada de la torxa i a donar suport als Special Olympics.

L’onzena edició dels Special Olympics comptaran amb 1.600 esportistes de 14 països diferents, que tindran el suport de 700 voluntaris. Entre participants, tècnics i acompanyants s’espera reunir prop de 3.000 persones.

Recordem que Lloret de Mar va ser la seu, al 2006, de la vuitena edició d’aquesta cita, dels jocs Special Olympics.

spot_img

El + Vist