12.2 C
Blanes
La sortida de la travessia de l'estiu passat.

La Travessia de Lloret espera reunir 300 participants

Amb el nom de Yasuji Fusano, presenta dues distàncies: de 1.500 metres (per a majors de 13 anys) i 500m (a partir de 9 anys).

La sortida de la travessia de l'estiu passat.

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba la 37a edició de la Travessia de Lloret, que des de fa tres anys porta el nom de Yasuji Fusano. La prova esportiva espera reunir 300 participants, en una cita que ja és tradicional en el calendari d’activitats del Club Natació Lloret.

Com és habitual, hi haurà dues distàncies. La més llarga, de 1.500 metres, està adreçada a majors de 13 anys, per a nascuts a partir de l’any 2010. A més, també hi haurà la distància curta, de 500 metres, que és per a majors de 9 anys, és a dir, nascuts a partir del 2014.

El recorregut serà l’habitual, amb sortida des de Sa Caleta en direcció a Cala Trons, “el qual té una acceptació molt bona”, segons la presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls. De moment, ja hi ha 220 inscrits i s’espera que en aquests últims dies s’acceleri el ritme d’inscripcions. La xifra màxima que ha fixat l’organització és de 300 dorsals.

La sortida de la distància llarga serà aquest diumenge, a dos quarts de deu del matí, mentre que la distància curta serà a dos quarts d’onze. Hi ha temps per inscriure’s fins a aquest divendres, a les vuit del vespre. Es pot fer en línia, a través del web del Club Natació Lloret. Si queden dorsals disponibles, es vendran de manera presencial el mateix dia de la travessia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist