9.9 C
Lloret de Mar

La Travessia dels Jardins recupera el sentit cap a l’avinguda Vila de Blanes

L'Ajuntament ha fet aquest canvi a petició dels veïns i per facilitar l'accés a l'aparcament de la zona esportiva per als vehicles que venen de l'Avinguda Vila de Tossa.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

L’Ajuntament ha canviat el sentit de la Travessia dels Jardins, de manera que la circulació ara va del carrer dels Mestres cap a l’Avinguda de Blanes. Un canvi que s’ha començat a aplicar aquest dimecres.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que aquesta modificació ve donada per la demanda dels veïns, amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’aparcament de la zona esportiva per als vehicles que venen de l’Avinguda Vila de Tossa.

La nova senyalització
La nova senyalització

Cal tenir en compte que una de les prioritats de l’àrea de Mobilitat és facilitar al màxim l’accés als aparcaments municipals per als vehicles que accedeixen a Lloret i evitar, així, el trànsit d’agitació en busca d’aparcament.

Recordem que l’octubre de 2018 es va modificar el sentit de circulació de Travessia dels Jardins per facilitar als veïns d’aquesta travessia la sortida en direcció Tossa de Mar. Ara, però, s’ha considerat oportú tornar el carrer al seu sentit anterior.

D’altra banda, l’Ajuntament té previst establir sentits de circulació únics als carrers de Plató i Sòcrates, al barri de Mas Arboç. Aquesta actuació neix, també, de la petició de la comunitat de veïns, que exposa els problemes de seguretat i fluïdesa que planteja el doble sentit de circulació actual, afegit a la doble línia d’estacionament de vehicles.

La nova senyalització
La nova senyalització

Per tal de pal·liar aquests problemes s’establiran sentits de circulació únics en els dos carrers esmentats, de manera que els vehicles hauran d’accedir des del giratori del Camí de Mas Arboç a través del carrer de Plató i sortir a través del carrer de Sòcrates, mantenint els dos carrils d’estacionament a banda i banda dels dos carrers.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.