17.9 C
Lloret de Mar

La Travessia dels Jardins recupera el sentit cap a l’avinguda Vila de Blanes

L'Ajuntament ha fet aquest canvi a petició dels veïns i per facilitar l'accés a l'aparcament de la zona esportiva per als vehicles que venen de l'Avinguda Vila de Tossa.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha canviat el sentit de la Travessia dels Jardins, de manera que la circulació ara va del carrer dels Mestres cap a l’Avinguda de Blanes. Un canvi que s’ha començat a aplicar aquest dimecres.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que aquesta modificació ve donada per la demanda dels veïns, amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’aparcament de la zona esportiva per als vehicles que venen de l’Avinguda Vila de Tossa.

La nova senyalització
La nova senyalització

Cal tenir en compte que una de les prioritats de l’àrea de Mobilitat és facilitar al màxim l’accés als aparcaments municipals per als vehicles que accedeixen a Lloret i evitar, així, el trànsit d’agitació en busca d’aparcament.

Recordem que l’octubre de 2018 es va modificar el sentit de circulació de Travessia dels Jardins per facilitar als veïns d’aquesta travessia la sortida en direcció Tossa de Mar. Ara, però, s’ha considerat oportú tornar el carrer al seu sentit anterior.

D’altra banda, l’Ajuntament té previst establir sentits de circulació únics als carrers de Plató i Sòcrates, al barri de Mas Arboç. Aquesta actuació neix, també, de la petició de la comunitat de veïns, que exposa els problemes de seguretat i fluïdesa que planteja el doble sentit de circulació actual, afegit a la doble línia d’estacionament de vehicles.

La nova senyalització
La nova senyalització

Per tal de pal·liar aquests problemes s’establiran sentits de circulació únics en els dos carrers esmentats, de manera que els vehicles hauran d’accedir des del giratori del Camí de Mas Arboç a través del carrer de Plató i sortir a través del carrer de Sòcrates, mantenint els dos carrils d’estacionament a banda i banda dels dos carrers.

spot_img

El + Vist