2.3 C
Lloret de Mar

La travessia entre Lloret i Menorca del Club Rem Santa Cristina es recull en un documental

S'estrena aquest dissabte, en el marc de la Festa Major. Serà al teatre municipal a les 18 hores i l'entrada és gratuïta, però cal invitació.

Arribant a la costa de Menorca
Arribant a la costa de Menorca

Darreres Notícies

En el marc de la festa major, aquest dissabte es projecta al Teatre de Lloret el documental de la travessia Lloret-Menorca que el Club Rem Santa Cristina va fer amb llagut. Un repte sense precedents que l’equip sènior masculí va afrontar l’octubre de l’any passat.

servicios profesionales jimenez

El trajecte, d’uns 200 quilòmetres, el van completar amb 26 hores sense parar de remar. Feia temps que el club tenia al cap el projecte i van decidir emprendre’l com a comiat a la meitat de membres de l’equip, que abandonaven l’absolut masculí després de gairebé vuit anys. En total van ser 12 els vogadors que hi van participar.

Nou mesos després del repte surt a la llum el llargmetratge audiovisual. Porta per títol Vogadors de mar obert i ha estat produït per Albert Esteve. Tot i que parlarà de la travessia que va unir Lloret de Mar amb Ciutadella de Menorca, al documental també hi tindrà cabuda el món del rem en general i prendrà un aire humà. Ho ha explicat Joaquim Planells, vogador de Santa Cristina i un dels coordinadors del projecte. El reportatge, segons el mateix Planells, reproduirà les virtuts del rem i l’ambició de complir un repte d’aquestes dimensions.

El documental es projectarà aquest dissabte a les sis de la tarda al teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat. Tothom qui vulgui una invitació s’ha de dirigir per correu electrònic a l’adreça [email protected] o als punts de venda habituals.

spot_img

El + Vist