19.8 C
Blanes
La Mia i la Nala

La Unitat Canina de la Policia Local dona la benvinguda als cadells de la Mia i està a punt d’acomiadar la Nala

La Mia acaba de ser mare i dels cadells, la policia lloretenca se'n quedarà dos. Per la seva banda, la Nala, que acaba de complir els 8 anys, es jubilarà a finals del 2020.

La Mia i la Nala

Darreres Notícies

La unitat canina de la Policia Local de Lloret està de celebració, l’agent Mia acaba de ser mare. Es tracta d’una de les gosses de la Unitat Canina, que estarà de baixa per maternitat mentre hagi d’alletar els cadells.

El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, celebra que tot hagi anat la mar de bé, gràcies a la col·laboració d’una empresa especialitzada. Dels gossets, els agents lloretencs se’n quedaran dos i la resta s’han posat a disposició de comissaries d’altres municipis.

circo de las estrellas

Ara mateix, la unitat compta amb tres gossos -la Nala, la Mia i en Zorro-, més un que s’està preparant per integrar-se aviat i, com diem, dels cadells de la Mia se’n quedaran dos. A més, la Nala, que acaba de complir vuit anys, es jubilarà a finals d’any. Al costat d’en Jake –que va morir fa un temps–, van iniciar aquest servei fa més de sis anys. El gos era imponent, mentre que la gossa és tot intel•ligència.

Joaquim Martín posa de relleu que la unitat canina de Lloret és un referent per a la Policia Local d’altres municipis. Un dels trets que la caracteritzen és que els gossos són propietat d’un agent i sempre l’acompanyen. Un servei que va començar a funcionar el 2014.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist