1.7 C
Lloret de Mar

La vacunació de la grip comença el 2 de novembre al Puntet

Cal demanar cita prèvia. Una de les vies és a través de l'Oficina de Turisme (avda Alegries).

Darreres Notícies

La vacunació de la grip a Lloret de Mar es farà al Puntet, a partir del 2 de novembre. L’equipament servirà per administrar la vacuna a la població adulta. Als Centres d’Atenció Primària de la vila només s’hi vacunaran els pacients que ja tinguin una cita presencial programada per algun altre motiu de salut i a la població infantil.

La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, explica que “d’aquesta manera s’intenta evitar que hi hagi aglomeracions als centres d’atenció primària i per això s’ha decidit engegar aquesta campanya al Puntet”.

Aquesta ubicació ja es va dur a terme l’any passat i va funcionar bé, segons Raquel Garreta, cap d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa. Cal demanar cita prèvia, a través de l’app La Meva Salut, als webs de Salut o la Corporació, al CAP o bé a l’Oficina de Turisme de l’avinguda de Les Alegries.

La finalitat és prevenir el virus de la grip, especialment entre la població amb problemes de salut o altres situacions de risc. Per aquest motiu, la campanya de vacunació es dirigeix, especialment, a persones majors de 60 anys i a les que tenen patologies cròniques o patologies de risc, així com als seus convivents i a les dones embarassades.

A més, també s’adreça a professionals sanitaris, sociosanitaris, de centres geriàtrics i oficines de farmàcies, i als infants entre 6 mesos i 2 anys amb antecedents de prematuritat.

Com diem, la vacunació de la grip s’iniciarà a Lloret el pròxim 2 de novembre, al Puntet. Aquests seran els horaris:

De dilluns a divendres de 10 h a 14 h

Els dilluns, dimecres i divendres de 15 h a 20 h

spot_img

El + Vist