13.1 C
Lloret de Mar
Un dels equips de la XEF Lloret.

La XEF Lloret afronta el 2022 amb bons resultats a la base

El director Quique Gonzalo considera que “a nivell esportiu podem gaudir de la temporada més espectacular en tots els anys que portem".

Un dels equips de la XEF Lloret.

Darreres Notícies

L’Associació Esportiva Blanc Blava Lloret afronta aquest 2022 en un bon estat de forma i, malgrat la pandèmia, amb molt bons resultats esportius en els seus equips de base.

Enguany, compten amb quatre equips federats, en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí, a més d’un equip de veterans. Comptant els equips de l’escola –coneguda com a XEF Lloret-, tenen més de 140 jugadors practicant futbol a l’entitat.

Un dels equips de la XEF Lloret.
Un dels equips de la XEF Lloret.

Especialment, destaquen els resultats dels equips Infantil i Aleví, que estan lluitant per l’ascens de categoria i lideren les seves respectives lligues. El seu director, Quique Gonzalo, considera que “a nivell esportiu podem gaudir de, potser, la millor temporada en tots els anys que portem, és espectacular”.

Quique Gonzalo explica que el projecte formatiu de la XEF de Lloret és diferent al de la resta. Això considera que, a vegades, els fa passar desapercebuts però, tot i això, es mostra “molt content” amb la manera que tenen de treballar.

Al llarg de l’any, des de l’entitat fan diversos desplaçaments a altres països per a disputar trobades amistoses i, a més, celebren el seu Torneig d’Any Nou. Enguany, aquest torneig, que sempre compta amb equips d’Itàlia, França o Israel, no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia.

spot_img

El + Vist