29.1 C
Lloret de Mar
Laia Romeo en un partit amb el Club Volei Lloret

Laia Romeo i Julia Saiz, exjugadores del Club Volei Lloret, fitxen pel Sayre Mayser de Gran Canaria

Aquesta nova etapa suposa una gran oportunitat per a les jugadores perquè podran entrenar i competir amb una entitat d’alt rendiment.

Laia Romeo en un partit amb el Club Volei Lloret

Darreres Notícies

La lloretenca Laia Romeo i la blanenca Julia Saiz, exjugadores del Club Volei Lloret, jugaran aquesta temporada en el Club Voleibol Sayre Mayser, a Gran Canaria. Aquesta nova etapa suposa una gran oportunitat per a les jugadores perquè podran entrenar i competir amb una entitat d’alt rendiment.

Fins a aquesta passada temporada, les dues jugadores formaven part del primer equip del Club Volei Lloret. Ara, podran gaudir d’un nou aprenentatge lluny de casa, amb la il·lusió de poder arribar algun dia a la Lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal del voleibol femení.

Laia Romeo agraeix l’oportunitat que se’ls ha donat. Assegura que serà “una gran experiència” que els ajudarà a millorar i créixer com a jugadores. A més, dona les gràcies al Club Volei Lloret, una entitat que considera que ha estat clau perquè ara pugui formar part del Club Voleibol Sayre.

“Estem molt agraïdes per l’oportunitat, sense el Club Volei Lloret no hagués estat possible”.

Laia Romeo

Des del Club Volei Lloret han volgut desitjar molta sort a les dues exjugadores de l’entitat, esperant que assoleixin tots els objectius i agraint el compromís en els anys en què han jugat amb la samarreta lloretenca.

spot_img

El + Vist