11.4 C
Lloret de Mar
Kukaditas, una botiga que ha obert recentment

L’Ajuntament atorga ajudes als establiments més perjudicats per la Covid

Hi un paquet amb cinc línies d'ajudes diferents per a autònoms, empresaris que han contractat lloretencs, nous comerços o per a millores del negoci, entre altres.

Kukaditas, una botiga que ha obert recentment

Darreres Notícies

Són molts els sectors que s’han vist greument perjudicats per la crisi del coronavirus. Amb l’objectiu de fomentar el teixit productiu local, molt afectat per aquesta crisi, l’Ajuntament ha creat un paquet d’ajudes diverses.

En concret, hi ha cinc línies diferenciades. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que la primera, de 125.000 euros, es destina a aquells empresaris que hagin contractat persones empadronades a Lloret entre el 14 de març i el 31 d’octubre.

La segona línia, de 20.000 euros, s’adreça a aquelles persones que hagin apostat per impulsar una nova activitat econòmica en el mateix període, del 14 de març al 31 d’octubre.

També hi ha un apartat d’ajudes, d’un total de 50.000 euros, relacionades amb la millora de l’establiment, tant pel que fa a la seva imatge exterior pintant o arreglant les persianes com pel que fa a la digitalització del negoci (amb plataformes de comerç electrònic i xarxes socials, creació de webs, cartelleria digital, entre altres).

bacallaneria den xavi facana Odie
La Bacallaneria den Xavi ha pintat la seva persiana (Odie)

La línia 4, amb 30.000 euros, s’adreça a professionals autònoms que hagin vist minvats o anul·lats els seus ingressos des que va esclatar l’estat d’alarma a causa de la pandèmia. En aquest cas, se subvencionarà la quota del segon trimestre, és a dir, d’abril, maig i juny.

Finalment, hi ha una línia destinada a posar a disposició de les persones censades a Lloret unes targetes que fomentaran l’activitat comercial.

Tota la informació, així com el formulari per fer la sol·licitud, es pot trobar al web municipal, a la secció de Promoció Econòmica.

spot_img

El + Vist