Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Kukaditas, una botiga que ha obert recentment

L’Ajuntament atorga ajudes als establiments més perjudicats per la Covid

Hi un paquet amb cinc línies d'ajudes diferents per a autònoms, empresaris que han contractat lloretencs, nous comerços o per a millores del negoci, entre altres.

Kukaditas, una botiga que ha obert recentment

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Són molts els sectors que s’han vist greument perjudicats per la crisi del coronavirus. Amb l’objectiu de fomentar el teixit productiu local, molt afectat per aquesta crisi, l’Ajuntament ha creat un paquet d’ajudes diverses.

En concret, hi ha cinc línies diferenciades. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que la primera, de 125.000 euros, es destina a aquells empresaris que hagin contractat persones empadronades a Lloret entre el 14 de març i el 31 d’octubre.

La segona línia, de 20.000 euros, s’adreça a aquelles persones que hagin apostat per impulsar una nova activitat econòmica en el mateix període, del 14 de març al 31 d’octubre.

També hi ha un apartat d’ajudes, d’un total de 50.000 euros, relacionades amb la millora de l’establiment, tant pel que fa a la seva imatge exterior pintant o arreglant les persianes com pel que fa a la digitalització del negoci (amb plataformes de comerç electrònic i xarxes socials, creació de webs, cartelleria digital, entre altres).

bacallaneria den xavi facana Odie
La Bacallaneria den Xavi ha pintat la seva persiana (Odie)

La línia 4, amb 30.000 euros, s’adreça a professionals autònoms que hagin vist minvats o anul·lats els seus ingressos des que va esclatar l’estat d’alarma a causa de la pandèmia. En aquest cas, se subvencionarà la quota del segon trimestre, és a dir, d’abril, maig i juny.

Finalment, hi ha una línia destinada a posar a disposició de les persones censades a Lloret unes targetes que fomentaran l’activitat comercial.

Tota la informació, així com el formulari per fer la sol·licitud, es pot trobar al web municipal, a la secció de Promoció Econòmica.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.