13.7 C
Lloret de Mar
El pati anglès és un dels espais que ha cedit l'Ajuntament

L’Ajuntament cedeix tres espais de la Casa de la Cultura com a punts de vacunació

Són la sala d’exposicions, la sala polivalent i el pati anglès, que plegats sumen més de 600 metres quadrats. La Corporació els podria utilitzar en cas que fes falta.

El pati anglès és un dels espais que ha cedit l'Ajuntament

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha cedit tres espais a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) que serviran de punts de vacunació contra la Covid-19. Els tres se situen a dins de la Casa de la Cultura: són la sala d’exposicions, la sala polivalent i el pati anglès, que plegats sumen més de 600 metres quadrats.

Així mateix, a la vila, el CAP del Rieral seguirà obert com a centre de vacunació i s’habilitarà un mòdul a la part posterior del centre, com a punt de suport, tal com ha explicat la regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez.

A la resta dels municipis de les comarques de La Selva i el Maresme, els diferents consistoris també han cedit espais municipals per a dur a terme les vacunacions.

D’altra banda, a Lloret de Mar es farà aquesta setmana una nova vacunació massiva, a un total de 700 persones, amb la vacuna Pfizer, al CAP del Rieral. La regidora assenyala que les persones que rebran la dosi ja han estat avisades.

Administrant la vacuna a un veí
Administrant la vacuna a un veí

En aquest sentit, la CSMS recorda que la ciutadania no ha de trucar ni tampoc s’ha de desplaçar als CAP per demanar hora de vacunació, perquè s’anirà informant a mesura que es vagin convocant nous col·lectius.

Un cop acabada, en els pròxims dies, la vacunació als majors de 80 anys es començaran a vacunar les persones de 79 anys i la campanya anirà progressant en sentit descendent. Aquestes persones seran convocades des dels centres d’atenció primària.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.