15.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament convocarà un concurs per fer una gran remodelació dels principals eixos

La intenció del Govern municipal és publicar les bases del concurs a principis de l'any que ve. La iniciativa s'inclou en el Pla Operatiu de reconversió turística, amb el suport de la Generalitat.

L'avinguda Just Marlès, aquest matí
L'avinguda Just Marlès, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa un pas més per millorar la mobilitat i la sostenibilitat a Lloret de Mar i, per tant, enriquir la destinació turística. Amb aquest objectiu, el Consistori convocarà un concurs a principis de l’any que ve per reformar els principals eixos d’entrada i sortida del municipi, així com les principals vies internes. La iniciativa s’inclou dins del Pla Operatiu de renovació turística i, tal com ha explicat el regidor responsable, Jordi Orobitg, caldrà que les propostes tinguin en compte diferents aspectes.

servicios profesionales jimenez

Per tant, el projecte va més enllà de millorar la mobilitat, ja que també ha de tenir en compte la transformació urbanística i de les activitats que es duen a terme en aquestes vies. A més, s’ha d’elaborar comptant amb l’arribada de l’autopista C-32 a Lloret i la futura ronda que ha d’unir la urbanització dels Pinars amb Canyelles. Un projecte que està molt verd, però que Jordi Orobitg està convençut que acabarà sent una realitat.

La intenció del Govern municipal és publicar les bases del concurs a principis de l’any que ve i, a banda del projecte guanyador, escollir dues propostes més per aplicar-ne alguns detalls concrets. Per a la convocatòria, l’Ajuntament destinarà 100.000 euros. Pel que fa al projecte, el pressupost no està determinat, però el regidor compta que el cost serà elevat.

La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist