13.5 C
Blanes
Les 8 persones contractades, amb l'alcalde i la regidora Marina Nicolàs.

L’Ajuntament de Lloret contracta 8 persones amb dificultats d’inserció laboral

Per un període de 12 mesos en què faran tasques administratives o bé de manteniment i reparació de l'espai públic.

Les 8 persones contractades, amb l'alcalde i la regidora Marina Nicolàs.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha contractat 8 persones treballadores amb dificultats d’inserció laboral per un període de 12 mesos. D’aquestes 8 persones, 4 desenvoluparan tasques administratives i les altres 4 realitzaran tasques de manteniment i reparació de l’espai públic, com la conservació del mobiliari urbà i treballs de jardineria. A més de l’experiència pràctica, el programa inclou formacions complementàries.

El programa Treball i Formació està destinat a diferents col·lectius, com les persones aturades majors de 52 anys, persones sense dret a prestació, perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania i dones en situació d’atur.

La regidora de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament, Marina Nicolàs, qualifica aquests programes de “gran oportunitat” i explica que “permet a les persones beneficiàries incorporar-se posteriorment al món laboral gràcies a les habilitats i competències adquirides durant la contractació”.

Aquest programa ocupacional està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). En el cas de Lloret de Mar, més de 120 lloretencs s’han beneficiat del programa Treball i Formació des de l’any 2015.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist