21.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret tramita més de 2.821 infraccions per incomplir la normativa de la Covid-19

Les multes que es van posar des de l'inici de l'estat de l'alarma començaran a arribar ara als infractors.

Efectius de la Policia Local de Lloret (Ajuntament de Lloret)
Efectius de la Policia Local de Lloret (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha tramitat més de 2.800 infraccions per incompliment de la normativa de prevenció de la Covid-19. Són les denúncies que ha fet la Policia Local des de la declaració de l’estat d’alarma, el passat 14 de març.

L’Ajuntament ha començat aquest mes de desembre a tramitar tots els expedients sancionadors relatius a infraccions lleus en matèria de Covid-19. Recordem que el passat mes d’octubre, el ple va acordar per unanimitat de tots els grups municipals, sol·licitar a la Generalitat la delegació de la competència sancionadora. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que, després de tot el procés administratiu, les multes que es van posar des de l’inici de l’estat de l’alarma “començaran a arribar ara als infractors”.

Dulsat defensa l’actuació dels cossos policials, per la importància de la situació i per respectar els esforços de la part de la ciutadania que sí ha fet cas de totes les restriccions i normes. En aquest sentit, assenyala que “els lloretencs van tenir un comportament exemplar, però sempre hi ha un petit percentatge de gent que no ha fet bé les coses”.

Les infraccions més habituals han estat el romandre a la via pública sense causa justificada; no portar mascareta o portar-la col·locada incorrectament; el consum compartit de begudes alcohòliques en la via pública o l’incompliment del toc de queda, així com l’incompliment del confinament perimetral municipal.

Pel que fa als establiments públics, les principals infraccions han estat els incompliments d’horaris, la presència de persones a l’interior fora de l’horari permès o l’incompliment de la distància de seguretat entre taules a la terrassa.

spot_img

El + Vist