Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El moment d'entregar el xec, aquest dijous

L’Ajuntament entrega un xec de més de 4.000 euros a Aspronis, de la Cursa de Nadal solidària

L'alcalde destaca que és una satisfacció poder vincular esport i solidaritat i veure la bona acollida que té cada any aquesta iniciativa.

El moment d'entregar el xec, aquest dijous

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’Ajuntament ha lliurat a Aspronis els diners recaptats a la Cursa de Nadal Solidària. El xec puja a 4.333 euros.

Per a l’alcalde, Jaume Dulsat, és una satisfacció poder vincular esport i solidaritat i veure la bona acollida que té cada any aquesta iniciativa. Més de 800 persones varen participar a la Cursa de Nadal Solidària del passat 22 de desembre. Constava d’un recorregut de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. També hi havia, com cada any, la cursa infantil.

La cursa del desembre passat (NRLL)

L’any anterior, els diners es van destinar a la campanya de càncer infantil #PelsValents de l’Hospital de Sant Joan de Deú. Enguany han anat a parar a Aspronis, una fundació amb una important implicació amb el territorio. Ajuda persones amb discapacitat intel•lectual oferint-los assistència professional adequada per garantir-los qualitat de vida i la seva integració social i laboral.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".