Dimarts, 20 octubre 2020
17 C
Lloret de Mar
[acf field="Imatge"]

L’Ajuntament està a punt de posar en marxa l’Oficina Local d’Habitatge, que serà la primera de la Selva

La intenció és obrir-la la setmana que ve i es preveu que millori el servei que s'oferia fins ara en termes de lloguer social.

[acf field="Imatge"]

Darreres Notícies

Cada 15 segons es diagnostica un càncer de mama al món

Avui és commemora el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i a Lloret s'han recaptat diners.

Aparadors tenyits de color rosa contra el càncer de mama

L'Associació de comerciants col·labora amb una campanya de l'Associació Catalunya Contra el Càncer per conscienciar i sensibilitzar la població.

L’Ajuntament compra Es Tint a la Confraria de Pescadors

Aquest element patrimonial està ubicat al carreró de Sant Miquel, al nucli antic, i fins als anys 60 els pescadors hi anaven a tenyir les xarxes.

Tall gratuït i solidari contra el càncer de mama

La perruqueria Ruth Seguel ofereix avui el tall gratuït a qui vulgui donar 30 centímetres a 'Mechones Solidarios'. Es commemora així el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

Jordi Martí i Xavi Tibau acaben segons en el Rally Costa Brava Històric

Els dos lloretencs van remuntar en la segona jornada, després de patir problemes electrònics en la primera etapa.

L’Oficina Local d’Habitatge de Lloret de Mar, inscrita a l’Agència Catalana d’Habitatge de la Generalitat, començarà a funcionar la setmana que ve. El regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, assegura que s’estan enllestint els últims tràmits per tenir operativa aquesta nova eina, que millora el servei que s’oferia fins ara en termes de lloguer social.

El regidor recorda que en aquest àmbit, el consistori ja ofereix, des del 2004, diferents serveis com el de Mediació d’Habitatge, que consisteix en oferir lloguer a persones amb dificultats socioeconòmiques i risc d’exclusió social. A més, el 2012, l’Ajuntament va signar un conveni amb l’Agència Catalana d’Habitatge sobre mediació de lloguer social.

Ara, amb aquesta nova eina, hi haurà prestacions més amplies com el Registre de l’Habitatge de Protecció Oficial, la tramitació de cèl·lules d’habitabilitat, la tramitació d’ajudes de rehabilitació o l’emissió d’informes d’edificació, entre altres coses. El regidor remarca que és la primera oficina d’aquestes característiques que s’impulsa a la comarca de la Selva.

Amb la posada en marxa de l’Oficina Local d’Habitatge, desapareixerà el Servei d’Habitatge, ja que les seves tasques quedaran integrades dins de l’Oficina. Una Oficina que es gestionarà des de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’especialistes en diferents àmbits.

Relacionat amb l’habitatge, i aplicant aspectes jurídics que han entrat en vigor les últimes setmanes, l’Ajuntament de Lloret ha demanat a les entitat bancàries que ofereixin un lloguer social. Aquesta petició es fa per a tots els processos jurídics d’execucions hipotecàries o manca de pagament de lloguer.

SEGUEIX-NOS

4,837SeguidorsSeguir
3,281SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

La cala de Sa Boadella, escenari del rodatge de la pel·lícula “Uncharted”

L'impacte econòmic a Lloret es calcula en uns 150.000 euros.

El Mercat municipal de Lloret reobre les portes, després d’unes obres de millora

El més destacat ha estat l'enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives.

Cs proposa crear un pla contra l’ocupació il·legal d’habitatges a Lloret

El grup municipal defensarà la proposta en el proper plenari.