Diumenge, 25 octubre 2020
18.8 C
Lloret de Mar
La façana de l'Ajuntament

L’Ajuntament està a punt de posar en marxa l’Oficina Local d’Habitatge, que serà la primera de la Selva

La intenció és obrir-la la setmana que ve i es preveu que millori el servei que s'oferia fins ara en termes de lloguer social.

La façana de l'Ajuntament

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 26 d’octubre de 2020 (16:30 hores)

Aquest dilluns, 26 d'octubre, ple telemàtic de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

Jaume Dulsat, un dels possibles candidats del PDeCat per Girona

Els altres dos són Jordi Masquef i Albert Piñeira, que comparteixen amb Dulsat l’edat (40 anys), que són o han estat alcaldes dels seus municipis i formen part de la Diputació de Girona.

Els infants de Lloret hauran de trobar el llibre màgic de les fades, en una nova sessió del Racó dels Contes

S’explicarà la història “Bum i el llibre màgic de les fades”, a càrrec de la Companyia Homenots.

La matinada d’aquest dissabte a diumenge, cal endarrerir una hora el rellotge

El canvi d’horari es fa dues vegades a l’any: l’últim cap de setmana de març i l’últim d’octubre.

L’Oficina Local d’Habitatge de Lloret de Mar, inscrita a l’Agència Catalana d’Habitatge de la Generalitat, començarà a funcionar la setmana que ve. El regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, assegura que s’estan enllestint els últims tràmits per tenir operativa aquesta nova eina, que millora el servei que s’oferia fins ara en termes de lloguer social.

El regidor recorda que en aquest àmbit, el consistori ja ofereix, des del 2004, diferents serveis com el de Mediació d’Habitatge, que consisteix en oferir lloguer a persones amb dificultats socioeconòmiques i risc d’exclusió social. A més, el 2012, l’Ajuntament va signar un conveni amb l’Agència Catalana d’Habitatge sobre mediació de lloguer social.

Ara, amb aquesta nova eina, hi haurà prestacions més amplies com el Registre de l’Habitatge de Protecció Oficial, la tramitació de cèl·lules d’habitabilitat, la tramitació d’ajudes de rehabilitació o l’emissió d’informes d’edificació, entre altres coses. El regidor remarca que és la primera oficina d’aquestes característiques que s’impulsa a la comarca de la Selva.

Amb la posada en marxa de l’Oficina Local d’Habitatge, desapareixerà el Servei d’Habitatge, ja que les seves tasques quedaran integrades dins de l’Oficina. Una Oficina que es gestionarà des de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’especialistes en diferents àmbits.

Relacionat amb l’habitatge, i aplicant aspectes jurídics que han entrat en vigor les últimes setmanes, l’Ajuntament de Lloret ha demanat a les entitat bancàries que ofereixin un lloguer social. Aquesta petició es fa per a tots els processos jurídics d’execucions hipotecàries o manca de pagament de lloguer.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,283SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.