14.1 C
Lloret de Mar
Claus d'un habitatge

L’Ajuntament fa una crida per buscar pisos de lloguer buits a Lloret de Mar

El municipi està adherit al programa Reallotgem pel qual la Generalitat signarà un contracte de lloguer i abonarà les primeres 18 mensualitats per avançat als propietaris.

Claus d'un habitatge

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

L’Ajuntament de Lloret de Mar fa una crida per trobar pisos de lloguer. Es busquen propietaris que vulguin posar els seus immobles a disposició del projecte “Reallotgem”, a través del qual la Generalitat signarà un contracte de lloguer i abonarà les primeres 18 mensualitats per avançat als propietaris.

Els pisos dels interessats en formar part del projecte han de complir els requisits següents: disposar de cèdula d’habitabilitat vigent; estar en condicions que permetin ser ocupats de manera imminent i tenir d’alta subministraments, o bé, disposar dels butlletins necessaris per a poder-los donar d’alta; i tenir una superfície màxima útil de 90 metres quadrats. A més, el preu del lloguer haurà de complir amb la Llei de regulació de preus de lloguer.

oficina d'habitatge
L’Oficina d’Habitatge està ubicada a l’avinguda Camí de l’Àngel, 11 (Ajuntament de Lloret de Mar)

El programa “Reallotgem” es destina a famílies amb vulnerabilitat econòmica i una proposta favorable de la Mesa d’emergències de Catalunya, que són 1.700 persones. Compta amb un pressupost de 21 milions d’euros i la Generalitat preveu llogar entre 1.300 i 1.500 pisos arreu del territori.

La regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, assenyala que la voluntat és “buscar pisos per reubicar famílies que esperen un habitatge de lloguer social”. A Lloret, segons les inspeccions que s’estan fent, existeixen prop de 40 immobles buits, de grans tenidors, que podrien formar part d’aquest programa.

facana ajuntament

Les persones allotjades hi romandran en cessió d’ús i pagaran entre un 10 i un 18% de l’import del lloguer, en funció dels seus ingressos (la resta ho assumirà l’administració, que garanteix el cobrament), amb un contracte d’una durada mínima de 5 anys, o 7 anys si el propietari és una persona jurídica.

Els interessats poden adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge a través del correu electrònic habitatge@lloret.cat o bé al telèfon 972 36 65 21.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.