15.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament habilitarà un gran aparcament dissuasiu davant de la caserna de la Policia Local

El pàrquing permetrà una important maniobrabilitat, per adaptar-lo a les necessitats de cada moment de la temporada.

Els terrenys on s'habilitarà l'aparcament dissuasiu
Els terrenys on s'habilitarà l'aparcament dissuasiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament habilitarà un gran aparcament municipal a l’esplanada de davant de la caserna de la Policia Local. La voluntat és fer un pàrquing dissuasiu de cara a la temporada alta.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, explica que ara mateix estan pendents de signar un contracte d’arrendament amb els propietaris de cinc terrenys.

“Podem donar a llum a un nou estacionament públic a una zona més propera com és l’esplanada situada davant de la comissaria de Lloret de Mar”

Jordi Sais

Amb la posada en marxa d’aquest aparcament, que podrà arribar a acollir entre 70 i 90 busos, l’aparcament de davant de l’Hotel Eugènia, a l’avinguda Vila de Tossa, passarà a ser només per a turismes.

L’alcalde, Jaume Dulsat, remarca que el nou aparcament permetrà una important maniobrabilitat, per adaptar-lo a les necessitats de cada moment de la temporada.

“A l’agost segurament hi haurà menys autobusos i més vehicle privat i, per tant, s’utilitzarà més en un sentit que en un altre, mentre que al setembre, segurament, passarà el contrari”

Jaume Dulsat

De cotxes, l’aparcament tindrà capacitat per més de 200, que hauran de pagar unes tarifes que l’alcalde assegura que seran baixes. La idea és que deixin allà el vehicle i, si ho volen, agafin el bus que para davant de la caserna de la Policia Local per anar fins al centre.

“Hi ha una línia de bus a la porta de la comissaria de la Policia, just al costat del pàrquing i, per tant, la gent que necessiti utilitzar aquell aparcament i es vulgui desplaçar a altres llocs més cèntrics la podrà aprofitar”

Jaume Dulsat

El nou aparcament també permetrà l’ampliació de places al dipòsit municipal.

spot_img

El + Vist