10.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament millora quatre parcs infantils de Lloret

Estan ubicats als barris de Mas Baell i Can Ballell, a la urbanització de Lloret de Dalt i a la plaça del Doctor Adler. S'hi han destinat 80.000 euros.

-

L’Ajuntament ha renovat de manera integral tres parcs infantils, canviant-ne tots els elements de joc, als barris de Mas Baell i Can Ballell i a la urbanització de Lloret de Dalt.

El regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López, argumenta que els tres espais destinats al joc infantil estaven molt malmesos i calia fer-ne una reforma integral. A més, també s’ha canviat el terra del parc infantil que hi ha a la plaça del doctor Adler.

Aquestes actuacions de millora s’han complementat, en alguns casos, amb el canvi dels bancs, que s’han substituït per uns de nous que són molt més resistents, fets amb el que s’anomena fusta tecnològica.

“Els bancs semblen de fusta però SÓN D’UN MATERIAL QUE NO NECESSITA MANTENIMENT, que aguanta molt de pes i que no es trenca

Eduardo López

Aviat es posaran aquests bancs també a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals i, de fet, la intenció és anar substituint tots els que hi ha arreu del municipi.

Nous bancs de fusta tecnològica Plaça Doctor Adler
Els nous bancs de fusta tecnològica

Per millorar els quatre parcs infantils, l’Ajuntament ha destinat una partida de 80.000 euros.

Laura Gibert i altres concursants d'”Eufòria” signen el llibre aquest dissabte a Girona

L’obra recull la història de cada participant fins arribar acomplir el somni d’actuar davant de milers de persones al Palau Sant Jordi, el passat mes de juliol.

L’Ajuntament fa un “merescut reconeixement” als 100 anys del Club de Futbol Lloret

L’entitat celebra aquest 2022 els seus cent anys d’història com el degà dels clubs esportius de la vila i un dels equips referència de les comarques gironines.

Salvador Claret, del Museu de l’Automòbil de Sils, avui a Lloret

El director i propietari de l'equipament, un dels més importants de l'Estat Espanyol, ofereix una xerrada en el Club Marina Casinet (20h).
- Publicitat -