Diumenge, 29 novembre 2020
13 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament millora quatre parcs infantils de Lloret

Estan ubicats als barris de Mas Baell i Can Ballell, a la urbanització de Lloret de Dalt i a la plaça del Doctor Adler. S'hi han destinat 80.000 euros.

-

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Can Nito abaixa la persiana, després de 57 anys com a botiga de referència al centre de Lloret de Mar

Els clients habituals han volgut acompanyar en Joan i la Dolors, en una última jornada de feina emotiva i molt especial.

L’Aurora celebra el Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una cadena feminista

La posada en escena ha estat a la plaça de les Regions, al barri del Molí. L’entitat insta els homes i les dones a treballar, plegats, per eradicar aquesta xacra social.

El PTT de Lloret col·labora amb La Marató, destinada a lluitar contra el coronavirus

Els alumnes del Pla de Transició al Treball han elaborat aguanta mascaretes solidaris que entreguen als veïns a canvi d'un donatiu per a La Marató, que aquest any lluita contra la Covid-19.

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

L’Ajuntament ha renovat de manera integral tres parcs infantils, canviant-ne tots els elements de joc, als barris de Mas Baell i Can Ballell i a la urbanització de Lloret de Dalt.

El regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López, argumenta que els tres espais destinats al joc infantil estaven molt malmesos i calia fer-ne una reforma integral. A més, també s’ha canviat el terra del parc infantil que hi ha a la plaça del doctor Adler.

Aquestes actuacions de millora s’han complementat, en alguns casos, amb el canvi dels bancs, que s’han substituït per uns de nous que són molt més resistents, fets amb el que s’anomena fusta tecnològica.

“Els bancs semblen de fusta però SÓN D’UN MATERIAL QUE NO NECESSITA MANTENIMENT, que aguanta molt de pes i que no es trenca

Eduardo López

Aviat es posaran aquests bancs també a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals i, de fet, la intenció és anar substituint tots els que hi ha arreu del municipi.

Nous bancs de fusta tecnològica Plaça Doctor Adler
Els nous bancs de fusta tecnològica

Per millorar els quatre parcs infantils, l’Ajuntament ha destinat una partida de 80.000 euros.

L’eliminació de la violència masclista és cosa de tots: homes i dones, societat i administracions

És un dels aspectes que posa de relleu el manifest institucional d'aquest any per commemorar el Dia Internacional per l'eliminació de la violència masclista. A Lloret s'ha celebrat aquest dissabte al migdia amb un acte virtual.

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 30 de novembre de 2020 (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 30 de novembre de 2020 Hora: 16:30 h. Lloc: Es farà de manera telemàtica
- Publicitat -