7.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament obre un expedient sancionador per una cançó “ofensiva” sobre Lloret de Mar

A la lletra, Samuel SLZR acusa l'alcalde i la policia de "robar" i diu que és el municipi "on més corrupció hi ha".

Captura del polèmic vídeo del raper.
Captura del polèmic vídeo del raper.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha iniciat un expedient sancionador per una cançó “ofensiva” envers la població. Segons fonts municipals, es basen en la llei 13/2002 de Turisme de Catalunya, que preveu sancions d’entre 3.000 i 60.000 euros per les activitats que causen “danys” als recursos turístics o que suposen “menyscabament substancial” dels valors de la destinació.

La cançó, titulada precisament Lloret de Mar i publicada el 7 d’octubre, és de l’artista de música urbana Samuel SLZR. Entre d’altres, canta que el municipi “és el lloc perfecte per a robar, l’alcalde roba, la poli roba, digues per què tu no robaràs”, i també afirma que és el poble “on més corrupció hi ha”.

El consistori considera que la lletra és “ofensiva” i que malmet la imatge de la destinació turística perquè vincula Lloret a vandalisme, delinqüència i corrupció. Per això, ha posat el cas en mans dels serveis jurídics municipals que, després d’avaluar la lletra, han decidit obrir un expedient sancionador.

Segons confirmen fonts municipals, la Policia Local està redactant l’informe que servirà com a base per obrir l’expedient sancionador. A més, també sol·licitaran a les plataformes digitals on hi ha penjada la cançó (per exemple el videoclip que es pot veure a Youtube) que la despengin.

spot_img

El + Vist