24.8 C
Lloret de Mar
Cartell de les jornades

L’Ajuntament organitza una jornada per tractar sobre els nous models per a la dinamització del comerç

La jornada es farà aquest divendres al matí al Gran Hotel Monterrey. Les places estan totes plenes.

Cartell de les jornades

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza, per primer cop, una jornada enfocada només al comerç. El regidor de l’àrea, Cristian Fernández, creu que és una bona notícia i explica que han decidit impulsar aquesta jornada tècnica amb la voluntat d’exposar nous models per a la dinamització del comerç.

L’objectiu és conèixer les diferents línies que afecten la competitivitat de les associacions comercials, debatre sobre el paper de les polítiques de col·laboració público-privades i promoure la integració del comerç en l’activitat social dels municipis. A més, també servirà de punt d’intercanvi d’experiències i coneixements.

La jornada es farà aquest divendres, la mateixa setmana que obre portes el nou centre comercial de Lloret de Mar, que vol ser un referent a tota la província de Girona. De ben segur que divendres se’n parlarà i el regidor ho troba molt interessant, donada la diversitat comercial del municipi.

Cristian Fernández està convençut que l’equipament trencarà amb el tòpic que a Lloret de Mar els centres comercials no funcionen i afegeix que ha de complementar el comerç local.

Ja no queda cap plaça per assistir a la jornada. El regidor celebra que la iniciativa ha tingut molt bona resposta i hi assistiran empresaris de la vila, però també comerciants, tècnics i polítics d’arreu del territori. Això evidencia, segons Cristian Fernández, que era necessari organitzar una sessió al territori per tractar àmpliament sobre el comerç.

La jornada començarà a dos quarts de deu del matí amb una ponència titulada Polítiques de comerç i ciutat i una taula rodona. Després de la pausa, a partir de les dotze, nova conferència: De l’associacionisme a la col·laboració público privada i una nova taula rodona. El programa es tancarà a les dues de la tarda. La cita, recordem, arriba aquest divendres. Tots els actes es faran al Gran Hotel Monterrey.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist