16.1 C
Blanes
Lukasz Parszczyński

L’Ajuntament remarca que l’atleta no feia ‘balconing’ quan va caure

El regidor d'Esports assegura que la caiguda va ser accidental i lamenta que els mitjans de comunicació hagin publicat que l'esportista d'elit feia balconing. Lukasz Parszczyński podria perdre's els JJOO de Río.

Lukasz Parszczyński

Darreres Notícies

Un atleta polonès d’elit podria perdre’s els Jocs Olímpics de Río de Janeiro per una caiguda des d’un balcó en un hotel de Lloret. El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha insistit en què tot apunta que la caiguda va ser accidental i critica que diversos mitjans de comunicació hagin publicat que l’esportista feia balconing.

L’accident va produir-se fa uns dies, quan l’atleta va caure de la cinquena a la quarta planta de l’hotel on s’allotjava. Com a conseqüència de la caiguda, l’especialista de la prova dels 3.000 metres obstacles es va fracturar la pelvis.

circo de las estrellas

Joan Bernat lamenta que la notícia sigui la caiguda de l’atleta, quan creu que el més important és que Lloret acull sovint esportistes de nivell per preparar competicions importants.

En aquest cas, l’atleta accidentat és Lukasz Parszczyński, de 30 anys, que ja va ser olímpic a Londres 2012 en els 3.000 metres obstacles, ha estat finalista en campionats del món i va ser cinquè a l’Europeu a l’aire lliure del 2012 en aquesta modalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist