7.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament remodelarà del tot l’skate park del costat de les pistes d’atletisme

Amb aquestes obres, també s'aconseguirà una major seguretat, tant pels practicants com pels veïns que passegen pels voltants. En aquest sentit, es col·locaran uns murs que rodejaran l'espai.

L'actual skate park
L'actual skate park

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà el pròxim any amb un nou skate park més equipat i segur. Estarà situat al costat de les pistes d’atletisme, on ara mateix ja n’hi ha un, però que ha quedat obsolet i amb unes estructures massa deteriorades.

servicios profesionales jimenez

Actualment, l’Ajuntament treballa en la redacció de l’avantprojecte i en la seva licitació. Es calcula que les obres podrien estar enllestides abans del mes de juny de l’any que ve.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, que també encapçala el departament d’Urbanisme, explica que han rebut peticions en els darrers anys per dur a terme aquesta remodelació.

L’actual skate park ja no només reuneix joves que fan servir patins o monopatins, sinó que fa temps s’han incorporat altres estils com la bicicleta o l’scooter freestyle. Aquest fet ha provocat que s’hagi decidit incorporar nous elements amb un paviment de formigó lliscant.

Amb aquestes obres, també s’aconseguirà una major seguretat, tant pels practicants com pels veïns que passegen pels voltants. En aquest sentit, es col·locaran uns murs que rodejaran l’espai.

Segons fonts municipals, el pressupost que s’hi destinarà, entre l’execució i la redacció del projecte del nou skate park, serà de prop de 100.000 euros.

spot_img

El + Vist