Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Una revisió mèdica

L’Ajuntament torna a oferir subvencions perquè els esportistes locals es facin la revisió mèdica

Ho fa des del 2004, amb l'objectiu de garantir una pràctica de l'activitat física sense riscos, adaptada a les necessitats de cada lloretenc.

Una revisió mèdica

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Ajuntament ofereix, un any més, subvencions destacades per a les revisions mèdiques essportives. Ho fa des del 2004, amb l’objectiu de garantir una pràctica de l’activitat física sense riscos, adaptada a les necessitats de cada lloretenc, tal com apunta la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

Amb aquest servei, es permet als esportistes rebre una atenció especialitzada, a través de les anomenades Valoracions Funcionals Mèdiques Esportives. És un programa que s’adreça a les persones empadronades a Lloret que practiquen un esport escolar, federat o d’alta competició, vinculades a una entitat de la vila que estigui en el Registre Municipal d’Entitats.

Les bonificacions van en funció de l’edat: els esportistes de fins a 16 anys la tenen totalment subvencionada; per als que tenen entre 17 i 34 anys, hi ha un descompte del 50%; i els majors de 35 anys, tenen una rebaixa del 25%.

L’Ajuntament de Lloret destina 14.000 euros anuals a la partida de revisions mèdiques esportives i se’n beneficien unes 750 persones. La regidora assegura que els esportistes estan conscienciats i, en general, fan aquesta revisió.

És un servei que s’ofereix tot l’any, però en aquestes dates és quan hi ha més sol·licituds, coincidint amb l’inici de la temporada en moltes disciplines.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica