13.3 C
Lloret de Mar
Un nedador gaudeix d'una de les vies braves del mar lloretenc

L’Ajuntament vol crear una ‘via brava’ que travessi tot el municipi

Són itineraris marins balissats, que permeten nedar amb seguretat en aigües obertes, tot resseguint la línia del litoral.

Un nedador gaudeix d'una de les vies braves del mar lloretenc

Darreres Notícies

Unir tota la costa lloretenca a través de les anomenades ‘vies braves’. Són itineraris marins balissats, que permeten nedar amb seguretat en aigües obertes, tot resseguint la línia del litoral. Amb aquest projecte treballa l’Ajuntament, segons ha explicat el regidor d’Esports, Joan Bernat, a la ràdio.

Lloret és l’únic municipi de la Selva Marítima que disposa de vies braves. Actualment n’hi ha dues, que sumen dos quilòmetres i mig d’allargada. Una va des de la Roca d’en Maig fins a la Punta Llevant. La segona uneix la platja de Fenals amb la de Santa Cristina.

Joan Bernat afegeix que, per donar-les a conèixer, treballen per adequar-hi tota la costa de Lloret per poder fer-hi una cursa. Escoltem les seves declaracions al programa SENSE PRESSA.

El regidor d’Esports també ha explicat que un altre projecte pendent de desenvolupar són els camins de ronda. En aquest cas, l’objectiu és semblant al de les vies braves, però en superficie terrestre. Així ho van recomanar els urbanistes reunits la setmana passada a la vila.

Joan Bernat ha volgut parlar de la piscina municipal coberta. Explica que s’està buscant un director, i que hi ha unes quantes ofertes damunt de la taula. Si bé, de moment, l’Ajuntament no es planteja baixar els preus de l’equipament, el regidor admet que cal buscar estratègies per a augmentar el nombre de socis de la piscina.

Pots recuperar aquestes i altres declaracions de Joan Bernat al web de la ràdio.

spot_img

El + Vist