Dimarts, 1 desembre 2020
12.2 C
Lloret de Mar

L’ambaixador d’Armènia a l’Estat espanyol visita Lloret de Mar

L'han rebut l'alcalde i altres representants municipals i, després de signar el Llibre d'Honor, han visitat plegats la placa que hi ha a Lloret en record al genocidi armeni de principis del segle XX.

-

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número. És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Can Nito abaixa la persiana, després de 57 anys com a botiga de referència al centre de Lloret de Mar

Els clients habituals han volgut acompanyar en Joan i la Dolors, en una última jornada de feina emotiva i molt especial.

L’Aurora celebra el Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una cadena feminista

La posada en escena ha estat a la plaça de les Regions, al barri del Molí. L’entitat insta els homes i les dones a treballar, plegats, per eradicar aquesta xacra social.

El PTT de Lloret col·labora amb La Marató, destinada a lluitar contra el coronavirus

Els alumnes del Pla de Transició al Treball han elaborat aguanta mascaretes solidaris que entreguen als veïns a canvi d'un donatiu per a La Marató, que aquest any lluita contra la Covid-19.

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Lloret de Mar ha rebut la visita aquest dilluns de l’ambaixador de la República d’Armènia a l’Estat espanyol, Vladimir Kamirshalyan. Després de signar el Llibre d’Honor al despatx d’alcaldia, l’ambaixador, l’alcalde i diferents representants municipals, així com representants de la comunitat armènia a Lloret, han anat fins a una de les rotondes del costat del centre comercial Porta Lloret, on hi ha una placa en record al genocidi armeni de principis del segle XX.

A Lloret de Mar hi ha censades 195 persones de nacionalitat armènia. Vladimir Kamirshalyan ha remarcat que dels 10 milions de persones d’Armènia, només 3 viuen al país; però arreu on van assegura que segueixen tenint un sentiment molt arrelat a la república d’on procedeixen.

Per enfortir encara més els llaços entre Armènia i Lloret, l’ambaixador ha posat sobre la taula la possibilitat d’agermanar el municipi amb una ciutat armènia, la d’Armavir.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha valorat de manera molt positiva que un ambaixador visiti Lloret de Mar i més tenint en compte que la comunitat armènia al nostre municipi és molt activa. I s’ha compromès a estudiar la manera com es poden enfortir els llaços entre les dues comunitats.

El ple aprova el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) per regular els òrgans municipals

És un dels punts més destacats d'una sessió que s'ha allargat més de set hores, fins que l'alcalde l'ha aturat i ha posposat els punts pendents per al proper ple.

172 consultes i queixes va atendre el Síndic del Ciutadà el 2019

El Síndic ha presentat la memòria del 2019 al ple municipal, amb mesos de retard per la pandèmia. Quim Teixidor ha demanat, entre altres coses, que es canviï el nom i passi a anomenar-se Síndic de la Ciutadania.

Quatre detinguts en relació al crim de la infermera a qui van trobar lligada en un pis de Girona

Els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d'aquest dilluns i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar i Rubí.
- Publicitat -