Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar

L’ambaixador d’Armènia a l’Estat espanyol visita Lloret de Mar

L'han rebut l'alcalde i altres representants municipals i, després de signar el Llibre d'Honor, han visitat plegats la placa que hi ha a Lloret en record al genocidi armeni de principis del segle XX.

-

Amb veu pròpia – Dylan Calabria

Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que ha aconseguit fer el canvi...

Amb veu pròpia – Jordi Austrich Viñolas

Treballar la terra és sacrificat i necessita un treball de diverses hores diàries. Tot i que ara ha baixat el ritme, en Jordi Austrich Viñolas, als seus 82 anys, encara s'acosta cada dia a les seves terres per seguir plantant i collint tot tipus de productes, com tomàquets, mongeta, faves... Ens ho explica Amb Veu Pròpia i també repassa altres anècdotes de la seva vida, tot recordant aquella època en què a Lloret es vivia exclusivament de la pesca i de la pagesia.

Això diuen els votants del 14F a Lloret de Mar

Nova Ràdio Lloret recull l'opinió dels veïns en unes eleccions marcades per la pandèmia i les mesures de seguretat.

Normalitat i incertesa, a les primeres eleccions en pandèmia a Lloret de Mar

A la una del migdia ha votat un 15% menys de persones respecte dels comicis anteriors al Parlament de Catalunya

Així es prepara Lloret de Mar per a les eleccions de la pandèmia

Aquest divendres s'han posat les tanques, taules, urnes i la resta de components a les quatre seus. Tot està a punt per als comicis del 14F.

Lloret de Mar promou el reciclatge d’envasos al mercat del Rieral

Els veïns porten ampolles, llaunes i altres envasos que dipositen en una màquina, on els intercanvien per vals de descompte.

Lloret de Mar ha rebut la visita aquest dilluns de l’ambaixador de la República d’Armènia a l’Estat espanyol, Vladimir Kamirshalyan. Després de signar el Llibre d’Honor al despatx d’alcaldia, l’ambaixador, l’alcalde i diferents representants municipals, així com representants de la comunitat armènia a Lloret, han anat fins a una de les rotondes del costat del centre comercial Porta Lloret, on hi ha una placa en record al genocidi armeni de principis del segle XX.

A Lloret de Mar hi ha censades 195 persones de nacionalitat armènia. Vladimir Kamirshalyan ha remarcat que dels 10 milions de persones d’Armènia, només 3 viuen al país; però arreu on van assegura que segueixen tenint un sentiment molt arrelat a la república d’on procedeixen.

Per enfortir encara més els llaços entre Armènia i Lloret, l’ambaixador ha posat sobre la taula la possibilitat d’agermanar el municipi amb una ciutat armènia, la d’Armavir.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha valorat de manera molt positiva que un ambaixador visiti Lloret de Mar i més tenint en compte que la comunitat armènia al nostre municipi és molt activa. I s’ha compromès a estudiar la manera com es poden enfortir els llaços entre les dues comunitats.

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.
- Publicitat -