15.6 C
Blanes
Marxa de Torxes del 2018

L’ANC de Lloret suspèn la marxa de torxes per la pandèmia

Pel que fa a l’11 de Setembre en si, aquest any l’ANC de Lloret tampoc no organitza cap autocar per anar a cap acte de l’Assemblea.

Marxa de Torxes del 2018

Darreres Notícies

L’ANC de Lloret ha decidit suspendre la marxa de torxes que organitza cada any per la vigília de la Diada. El coordinador de l’entitat, Alfons Sànchez, reconeix que s’ho han hagut de pensar molt perquè en tenien moltes ganes, però creu que anul•lar la marxa és el més responsable. El principal escull que s’han trobat és la necessitat que tots els participants s’haguessin d’inscriure.

L’ANC de Lloret deixa la porta oberta a celebrar la marxa de torxes més endavant, sempre que la situació ho permeti.

circo de las estrellas

Pel que fa a l’11 de Setembre en si, aquest any l’ANC de Lloret tampoc no organitza cap autocar per anar a cap acte de l’Assemblea. Tot i així, Alfons Sànchez remarca que tots els actes programats per l’entitat en diferents punts de Catalunya seran segurs i es compliran estrictament totes les mesures.

El que sí que ha estat fent l’ANC de Lloret és muntar la paradeta a la plaça de l’Església cada dissabte per informar la ciutadania i per vendre merxandatge de la mateixa Assemblea i relacionat amb la independència de Catalunya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist