15.2 C
Lloret de Mar

L’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per unes obres de pintura i il·luminació

Els vehicles de rotació no hi poden aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes, però sí que hi accedeixen abonats i concessionaris.

El pàrquing de la plaça Pere Torrent.
El pàrquing de la plaça Pere Torrent.

Darreres Notícies

A partir d’avui, l’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per motiu d’unes tasques de remodelació d’il·luminació i pintura. Això fa que els vehicles de rotació no hi puguin aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes.

servicios profesionales jimenez

En aquest temps, el pàrquing estarà disponible només per a abonats i concessionaris. Mentre que la resta -els anomenats vehicles de rotació- poden aparcar a sota de l’estació d’autobusos, que és l’aparcament més proper. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que “són unes millores necessàries per a la imatge d’aquest aparcament”.

Les tasques de millora començaran per la planta -2 i després continuaran per la -1. En el primer període, que comença aquest dimarts, 7 de febrer, l’entrada i sortida a l’aparcament de la plaça Pere Torrent s’ha d’efectuar pel carrer Hipòlit Lázaro. Mentre que en la segona fase dels treballs, l’accés haurà de ser pel carrer Torrentó.

Mentre durin les obres de millora, l’alternativa recomanada per als vehicles de rotació és l’aparcament de l’estació d’autobusos.

spot_img

El + Vist