7 C
Lloret de Mar

L’aparcament de Sa Caleta serà de zona verda fora de la temporada d’estiu

A partir d'aquest divendres, els vehicles amb el distintiu podran aparcar-hi gratuïtament, mentre que la resta hauran de pagar la tarifa de zona verda.

Pintant les línies verdes, a Sa Caleta
Pintant les línies verdes, a Sa Caleta

Darreres Notícies

L’aparcament municipal de Sa Caleta passa a ser zona verda. Això serà fora de la temporada alta, és a dir, a partir del març, l’aparcament tornarà a ser un aparcament controlat de rotació amb barrera.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que fins ara no es garantia la rotació de vehicles durant els mesos que el pàrquing estava obert a tothom. Per això han volgut crear un nou espai de zona verda no exclusiva, que permetrà als veïns aparcar gratuïtament fins a un màxim de 48 hores seguides, mentre que la resta hauran de pagar la tarifa de zona verda. D’aquesta manera, s’evitarà que la zona es converteixi en un cementiri de cotxes.

“Creiem que amb la zona verda hi hauria molta més rotació i serà més fàcil trobar-hi aparcament; a més, evitem que es converteixi en un cementiri de cotxes”

Cristian Fernández

Mentre estigui activada la zona verda, el funcionament serà el mateix que la resta de places de zona verda del municipi, excepte la del Nucli Antic (que és exclusiva per als residents). Per al pagament, s’instal·laran tres parquímetres i, a més, els conductors podran fer ús de l’aplicació de mòbil.

La zona verda entrarà en funcionament aquest divendres
La zona verda entrarà en funcionament aquest divendres

A més a més, també s’ampliarà l’aparcament de motos fins a les prop de 80 places, que seguiran sent gratuïtes.

“Ja fa uns anys es va ampliar l’aparcament de motos, però ara hi ha una demanda molt més alta i hem de donar-li resposta”

Cristian Fernández
L'aparcament de motos s'ampliarà fins a prop de 80 places
L’aparcament de motos s’ampliarà fins a prop de 80 places

Pel que fa a les places per a cotxes, es reduiran una mica per l’increment de motos. Tot i així, seguiran estant al voltant de les 150.

spot_img

El + Vist