11.1 C
Lloret de Mar

L’Arxiu Municipal commemorarà el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb una projecció al Teatre

El muntatge s'ha fet amb els fons de les famílies Bonet-Cardona i Montero-Fullà. La cita és aquest divendres, a les 20 hores, i l'accés és gratuït.

Cartell de la projecció
Cartell de la projecció

Darreres Notícies

L’Arxiu Municipal de Lloret se suma a la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Tot i que la UNESCO va fixar el 27 d’octubre per a l’efemèride, a la vila l’acte es farà aquest divendres, dia 25. Consistirà en la projecció d’un muntatge que s’ha fet amb els fons audiovisuals de les famílies Bonet-Cardona i Montero-Fullà.

L’arxiver municipal, Quim Daban, creu que la projecció agradarà a tots els veïns de Lloret, perquè podran conèixer aspectes de com eren tant la ciutadania com el municipi als anys 50 i 60.

La projecció d’aquest divendres es titula Teatre i Perfums. El Lloret dels anys cinquanta i seixanta. L’acte també s’aprofitarà per donar a conèixer la documentació audiovisual que hi ha dipositada a l’arxiu i explicar les tècniques i les condicions més adequades per preservar tot aquest patrimoni.

Quim Daban creu que Lloret és una població privilegiada pel que fa als fons audiovisuals, perquè hi ha moltes famílies conscienciades de la importància que té conservar-los i decideixen cedir els seus a l’arxiu.

La cita és aquest divendres, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. L’accés és gratuït, fins a exhaurir les localitats.

spot_img

El + Vist