8 C
Lloret de Mar

L’Assemblea de Lloret organitza autocars per donar suport a l’acte de Puigdemont a Perpinyà

L’acte, titulat 'La República al centre del món', es farà aquest dissabte a les 12 hores. La sortida des de Lloret, on ja hi ha dos autocars plens, serà a les 8 hores.

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte

Darreres Notícies

L’ANC de Lloret, amb el suport de la Taula per la República, participarà a l’acte que Carles Puigdemont farà a Perpinyà aquest dissabte. La secció local de l’Assemblea ha organitzat autocars per donar suport a l’expresident i als exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí, que també hi seran presents.

Comín, Ponsatí i Puigdemont, amb les credencials del Parlament Europeu, aquest febrer (El País)
servicios profesionales jimenez

El coordinador local de l’Assemblea, Alfons Sànchez, remarca que han decidit organitzar aquest desplaçament perquè és molt important que hi hagi una assistència massiva a l’acte perquè la resta del món vegi el suport que rep Carles Puigdemont i denunciar, un cop més, segons Alfons Sànchez, que Espanya no és democràtica.

L’acte porta per títol La República al centre del món i, tal com explica Alfons Sànchez, la intenció és fer una crida internacional per seguir reivindicant el procés català.

La trobada a Perpinyà arribarà pocs dies després que aquest dimecres s’iniciés la Taula de Diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol. Tot i que la primera trobada ha fet palès, un cop més, que les posicions estan molt allunyades, segons Alfons Sànchez és positiva qualsevol opció de diàleg que pugui haver-hi. La Taula de Diàleg es reunirà un cop al mes i la propera, al març, serà a Barcelona.

Mentrestant, segueixen les accions reivindicatives, com la d’aquest dissabte a Perpinyà, amb Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. L’acte començarà a les dotze del migdia, al Parc de les Exposicions, i s’hi espera la presència d’unes 100.000 persones. De moment, hi ha confirmats gairebé 600 autocars.

L’Assemblea de Lloret organitza autocars que sortiran a les vuit del matí del mateix dissabte (Alfons Sànchez matisa que seran molt puntuals) des de davant de l’Ajuntament. L’arribada està prevista per a les sis de la tarda. El preu és de 12 euros i si algú hi està interessat encara hi ha temps d’apuntar-s’hi, al telèfon 693 23 47 00. Per ara, ja hi ha dos autocars plens.

spot_img

El + Vist