26.4 C
Lloret de Mar
Portada del documental "Érase una vez un Singspiel"

L’Associació Pas a Pas projecta aquest divendres dos documentals sobre l’autisme

Un dels treballs és de la lloretenca Anabel Espinosa, amb TEA.

Portada del documental "Érase una vez un Singspiel"

Darreres Notícies

L’Associació Pas a Pas de Lloret ha programat per aquest divendres el passi de dos documentals que tenen per objectiu conscienciar sobre el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Es tracta de dues produccions que aporten visions diferents sobre aquesta temàtica, però que a la vegada són complementàries.

El primer documental es titula “Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)”. Una producció de la Federació Catalana, en la qual participen familiars i professionals molt coneguts explicant la seva situació amb les persones que tenen autisme a Catalunya. Ignasi Garcia, membre de l’associació Pas a Pas, destaca que “és una explicació des del punt de vista professional, fan una feina de divulgació”.

L’altre documental es diu “Érase una vez un Singspiel”, escrit, dirigit i protagonitzat per persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. Anabel Espinosa, lloretenca i autora d’aquesta producció, mostra la visió del món de les persones amb TEA, en primera persona. Segons Ignasi Garcia, “aporta d’una manera propera com és el dia a dia amb autisme”.

Des de l’associació Pas a Pas treballen amb l’objectiu de conscienciar sobre el Trastorn de l’Espectre Autista, que, tot i que es dona en una de cada cent persones, consideren que encara és molt desconegut entre la població. És per aquest motiu que duen a terme accions de sensibilització com aquestes dues projeccions. Els documentals es podran veure aquest divendres a partir de les 20h, a la Biblioteca.

spot_img

El + Vist