12.3 C
Blanes
Les juvenils del club (Atlètic Club Lloret)

L’Atlètic Club Lloret denuncia insults racistes i agressions al camp del Ràcing Blanenc

Des del club blanenc ho desmenteixen i asseguren que "les acusacions són totalment falses".

Les juvenils del club (Atlètic Club Lloret)

Darreres Notícies

L’Atlètic Club Lloret denuncia que, aquest cap de setmana, les seves jugadores de l’equip juvenil femení han patit insults racistes i agressions en el partit que han disputat al camp del Ràcing Blanenc, a la localitat de Blanes. A través d’un comunicat en xarxes socials, l’entitat ha volgut condemnar aquests incidents, que des del club blanenc neguen també en un altre comunicat.

Segons exposen des de l’Atlètic Club, les jugadores rivals, “amb la complicitat de l’entrenador, que també és el president”, van insultar diverses jugadores, fent servir frases racistes. Però els incidents no es van aturar aquí i, segons assenyala l’entitat, també es van produir agressions físiques, “amb puntades de peu, bufetades i cops al pit” que van provocar que una de les jugadores quedés sense respiració. El partit va quedar suspès.

El coordinador del club, Charly Barrera, mostra el rebuig de l’entitat davant d’aquests incidents.

“Vull expressar el total rebuig a qualsevol acte de racisme en el món de l’esport, donem el recolzament a la jugadora i a la seva família”

Charly Barrera

En la mateixa línia, el regidor d’Esports, Carlos Clos, ha explicat que es posa a disposició de l’Atlètic Club pel que necessitin.

“Ho condemnem enèrgicament, ens hem posat en contacte amb el club per donar el nostre suport”

Carlos Clos

Des del Futbol Club Ràcing Blanenc desmenteixen aquestes afirmacions. A través d’un comunicat en les xarxes socials, han exposat que “les acusacions són totalment falses” i assenyalen que hi ha una acta arbitral firmada pels dos clubs que així ho certifica. En aquest sentit, han denunciat el cas als Mossos d’Esquadra i també a la Federació Catalana de Futbol.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist