17.4 C
Lloret de Mar

L’Atlètic Club Lloret es queixa de la manca d’espais per entrenar

L'Ajuntament afirma que treballa per trobar "la millor solució a un problema complex per a tots els clubs de futbol".

Els nens entrenant al camp del Molí amb l'Atlètic Lloret
Els nens entrenant al camp del Molí amb l'Atlètic Lloret

Darreres Notícies

L’Atlètic Club Lloret, el nou club de futbol de la vila, ha mostrat aquestes setmanes les seves queixes a les xarxes socials, perquè consideren insuficient l’espai que tenen per entrenar els equips.

servicios profesionales jimenez

Tal com han explicat a través d’Instagram i Facebook, han demanat poder fer servir les pistes d’atletisme per descongestionar les franges horàries que tenen assignades en el Camp del Molí. Segons l’entitat -que compta amb prop de 200 jugadors i fins i tot un cadet femení- l’Ajuntament no els ha donat encara una resposta oficial.

Tito Fornaguera, president de l’Atlètic Club Lloret, assegura que “demanen una petita solució que no costa res: fer servir el camp de les pistes d’atletisme, que no crec que s’espatlli” i conclou que “no volem que cap nen es quedi fora”.

Davant del creixement dels clubs de futbol de la vila, mesos enrere, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Lloret va fer arribar a les entitats les bases a seguir per establir el repartiment d’espais i franges horàries en els dos equipaments disponibles: el Camp Municipal d’Esports i el Camp del Molí.

La regidora d’Esports, Anna García Castany, assegura que davant de la demanda que hi ha, el problema “no és fàcil de resoldre” però que treballen per trobar la “millor solució per a tots els clubs”.

Sobre el camp de gespa natural que hi ha a les pistes d’atletisme, la regidora assenyala que quan es fa servir, cal esperar 10 dies a què es regeneri la gespa i que és un espai molt demanat pels clubs d’atletisme i les agències de viatge, i que com a tal n’han de tenir molta cura.

Actualment, el Camp Municipal d’Esports el fa servir el Club de Futbol Lloret, per donar servei als seus 22 equips. Pel que fa al Camp del Molí, el fan servir tots els clubs de futbol de la vila.

spot_img

El + Vist