19.8 C
Blanes
Entrenament d'un dels equips femenins (Atlètic Club Lloret)

L’Atlètic Club Lloret segueix la seva aposta pel femení i crea fins a cinc equips

Són un aleví, dos infantils, un cadet i un juvenil. L'objectiu és, en un futur pròxim, crear també un primer equip femení.

Entrenament d'un dels equips femenins (Atlètic Club Lloret)

Darreres Notícies

El futbol femení segueix creixent a Lloret de Mar de la mà de l’Atlètic Club Lloret. Si la temporada passada, l’entitat va crear un equip format únicament per nenes, en aquest curs ha aconseguit fer-ne fins a cinc, amb més d’una cinquantena de noies de diferents edats.

Aquests cinc equips femenins estaran repartits en les següents categories: un aleví, dos infantils, un cadet i un juvenil. Però l’Atlètic no vol aturar-se aquí i la intenció és poder crear, en un futur pròxim, un Primer equip femení.

circo de las estrellas
Entrenament d'un dels equips femenins (Atlètic Club Lloret)
Entrenament d’un dels equips femenins (Atlètic Club Lloret)

Des del club, es mostren molt satisfets per assolir aquestes xifres. El coordinador, Charly Barrera, assenyala que és la primera vegada que es poden reunir cinc equips femenins en una mateixa entitat.

“Vam apostar fort pel futbol femení, volem seguir creixent en el món del futbol femení i l’objectiu és crear un primer equip femení”

Charly Barrera

Des de l’Atlètic Club Lloret consideren que és molt important donar visibilitat a l’esport femení i asseguren que cada vegada hi ha més interès per les nenes en practicar un esport que, tradicionalment, ha estat lligat als homes. En aquest sentit, animen a totes les interessades a formar part de l’entitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist