18.1 C
Blanes
El festival final de l'aula de música del curs passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’aula de música canvia d’ubicació i amplia el nombre de places

A partir d'aquest curs, es farà a l'Institut Escola i els grups s'amplien, tant en l'aula de música com en la de teatre, fins a Batxillerat.

El festival final de l'aula de música del curs passat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Tornen les aules de teatre i música per als infants de Lloret amb dues novetats destacades.

Pel que fa a l’aula de música, es canvia d’ubicació i es durà a terme a l’Institut Escola. A més a més, aquest trasllat permet ampliar el nombre de places, tant de l’aula de música, com de la de teatre. “Era una de les coses que portàvem al programa electoral i vam parlar amb l’equip directiu de l’Institut d’Escola i ni ells ni Ensenyament van veure-hi cap problema”, ha comentat el regidor d’Educació, Carlos Costa.

“Vam pensar que podia ser la llavor de l’Escola de Música de Lloret i, a més, ens permetia ampliar places”

Carlos Costa
circo de las estrellas

Així doncs, en els dos casos hi haurà grups fins a Batxillerat. Les aules de teatre i de música són una activitat del Pla Educatiu d’Entorn, de la regidoria d’Educació, que sempre compten amb molta demanda i bona valoració per part de les famílies. El curs passat, s’hi van inscriure un total de 120 infants i joves.

El proper pas serà crear l’Escola municipal de música i arts escèniques.

“Aquestes activitats porten molts anys i són unes de les extraescolars més demandades per les famílies i sempre han tingut una bona acollida”

Carlos Costa
aula teatre
L’aula de teatre (Ajuntament de Lloret)

Les inscripcions, que es faran en línia, s’obriran la setmana que ve. Dilluns i dimarts, 25 i 26 de setembre, per als antics alumnes, mentre que dijous i divendres, 28 i 29, serà el torn dels nous. Les classes començaran la segona setmana d’octubre i el preu és de 90 euros per a cada activitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist