28.4 C
Lloret de Mar
L'eslògan de l'any passat

L’Aurora comença a rebre frases per convertir-se en el lema del 25-N d’aquest any

Ja s'ha obert l'11a edició del concurs que organitza cada any l'associació per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista.

L'eslògan de l'any passat

Darreres Notícies

L’Associació de Dones l’Aurora organitza, per onzena vegada, el concurs d’eslògans contra la violència masclista. El lema escollit encapçalarà tots els actes que s’organitzin a Lloret per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista, el 25 de novembre.

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, recorda que els eslògans que es presentin han de ser curts i contundents i recorda alguns exemples de frases guanyadores: Empodera’t, denuncia, allibera’t, Tornaré a viure sense tu o NO és NO, prou violència.

L’edat mínima per participar al concurs és de 14 anys. Conxa Alférez remarca que hi ha molts adolescents que envien frases i ho celebra de manera especial, perquè creu que és en les edats primerenques quan cal conscienciar les persones sobre la igualtat de gènere.

Hi ha temps per participar al concurs fins al 8 de novembre. Els interessats han d’enviar un correu electrònic a [email protected] o dipositar una butlleta amb l’eslògan a l’urna que l’associació ha col·locat a la Biblioteca. Cadascú pot presentar tantes frases com vulgui, sempre que sigui en papers diferents.

D’altra banda, recordem que l’Aurora, en col·laboració amb l’Associació Kellys Unión Catalunya, projectarà demà al vespre un documental que se centra en els drets laborals i les condicions de les cambreres de pisos dels hotels.

El documental, de Georgina Cisquella, es titula Hotel Explotación: Las Kellys. La sessió s’emmarca dins de les activitats mensuals dels Dijous de l’Aurora. Serà demà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist