Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar
L'eslògan de l'any passat

L’Aurora comença a rebre frases per convertir-se en el lema del 25-N d’aquest any

Ja s'ha obert l'11a edició del concurs que organitza cada any l'associació per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista.

L'eslògan de l'any passat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Associació de Dones l’Aurora organitza, per onzena vegada, el concurs d’eslògans contra la violència masclista. El lema escollit encapçalarà tots els actes que s’organitzin a Lloret per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista, el 25 de novembre.

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, recorda que els eslògans que es presentin han de ser curts i contundents i recorda alguns exemples de frases guanyadores: Empodera’t, denuncia, allibera’t, Tornaré a viure sense tu o NO és NO, prou violència.

L’edat mínima per participar al concurs és de 14 anys. Conxa Alférez remarca que hi ha molts adolescents que envien frases i ho celebra de manera especial, perquè creu que és en les edats primerenques quan cal conscienciar les persones sobre la igualtat de gènere.

Hi ha temps per participar al concurs fins al 8 de novembre. Els interessats han d’enviar un correu electrònic a auroralloret@gmail.com o dipositar una butlleta amb l’eslògan a l’urna que l’associació ha col·locat a la Biblioteca. Cadascú pot presentar tantes frases com vulgui, sempre que sigui en papers diferents.

D’altra banda, recordem que l’Aurora, en col·laboració amb l’Associació Kellys Unión Catalunya, projectarà demà al vespre un documental que se centra en els drets laborals i les condicions de les cambreres de pisos dels hotels.

El documental, de Georgina Cisquella, es titula Hotel Explotación: Las Kellys. La sessió s’emmarca dins de les activitats mensuals dels Dijous de l’Aurora. Serà demà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica