24.4 C
Lloret de Mar
Logo de l'Aurora

L’Aurora commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb un cap de setmana reivindicatiu

Dissabte, al Racó dels Contes, explicarà 'Les princeses també es tiren pets'; diumenge, manifest, recital poètic i vermut, al Teatre.

Logo de l'Aurora

Darreres Notícies

Aquest diumenge és 8 de març, Dia Internacional de la Dona, una jornada marcada en el calendari que es commemora arreu. Qui se suma, com sempre, a la celebració és l’associació de dones l’Aurora.

Així que, aquest mateix diumenge, a les 12 del migdia, es llegirà un manifest, que es complementarà amb un recital poètic i de dansa, amb Marta Pérez i Aida González, el qual acabarà amb un vermut. La cita és al Teatre de Lloret. N’ha donat els detalls Conxa Alférez, membre de l’Aurora.

Però el dia abans, dissabte, l’Aurora també col·labora en la sessió del Racó dels Contes, que estarà enfocada a la celebració del Dia de la Dona. Els més petits podran gaudir del conte Les princeses també es tiren pets, a càrrec de Clara Algaba Trias, que acabarà amb un taller. Serà a dos quarts de dotze del matí, a la sala infantil de la Biblioteca.

Aquestes són les activitats de l’Aurora per aquest cap de setmana reivindicatiu. Des de l’associació consideren que és molt important seguir celebrant el Dia de la Dona, com a mínim fins que es pugui aconseguir la igualtat entre sexes en tots els àmbits. Conxa Alférez destaca que la implicació dels homes en aquesta lluita també és clau.

Recordem que l’Ajuntament s’ha mostrat sensible amb aquesta qüestió. De fet, en l’últim ple es van aprovar per unanimitat el pacte contra l’assetjament sexual i la declaració de Lloret com a municipi feminista.

spot_img

El + Vist