17.2 C
Lloret de Mar

L’Aurora projecta aquest vespre Kandahar

L’associació de dones L’Aurora projectarà aquest vespre una pel·lícula per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans, que es va celebrar ahir, 10 de desembre. El film escollit es titula Kandahar i explica la història d’una jove periodista afganesa refugiada al Canadà, que decideix tornar a l’Afganistan per un problema familiar. Una membre de l’Aurora, […]

Cartell de la pel·lícula
Cartell de la pel·lícula

Darreres Notícies

L’associació de dones L’Aurora projectarà aquest vespre una pel·lícula per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans, que es va celebrar ahir, 10 de desembre.

servicios profesionales jimenez

El film escollit es titula Kandahar i explica la història d’una jove periodista afganesa refugiada al Canadà, que decideix tornar a l’Afganistan per un problema familiar. Una membre de l’Aurora, Maite Rodríguez, ha explicat que a través d’aquest retorn, la pel·lícula narra les restriccions dels drets de les dones en aquest país.

L’Aurora considera que avui en dia encara s’han de reivindicar els drets humans, però no només als països subdesenvolupats, sinó arreu del món.

La pel·lícula Kandahar va participar a la selecció oficial del Festival de Cannes del 2001. Avui es podrà veure a Lloret, a partir de les vuit del vespre a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada està oberta a tothom.

spot_img

El + Vist