Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Una imatge del documental

L’Aurora projectarà un documental que permet conèixer a fons la situació de les kellys

Es titula 'Hotel Explotación: Las Kellys' i es podrà veure avui dijous, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca. L'entrada és gratuïta.

Una imatge del documental

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Aquesta tarda es projecta a Lloret el documental Hotel Explotación: Las Kellys, que permetrà conèixer a fons la situació de les cambreres de pisos dels hotels. La sessió l’organitza l’Associació de Dones l’Aurora, en col·laboració amb les Kellys.

La directora del documental, Georgina Cisquella, convida a tothom a gaudir de la sessió, per conèixer la realitat de les cambreres de pisos. En aquest sentit, espera que serveixi per obrir un debat sobre la situació que pateixen aquestes treballadores.

La fundadora de Kellys Unión Catalunya, Eulalia Corralero, creu que és un molt bon treball, que dona veu i fa un homenatge a la lluita d’aquestes treballadores, que reivindiquen, des de fa anys, una millora dels drets laborals.

Entre les seves demandes, les principals són la regulació de la càrrega de treball i la jubilació anticipada. Les altres grans demandes són que s’acabi amb l’externalització de les empreses, que, segons les Kellys, les empobreix i les debilita; i que es reconeguin les malalties laborals, a banda de blindar els convenis d’hostaleria.

La projecció d’aquest vespre s’emmarca en els Dijous de l’Aurora. L’associació de dones considera que és important conèixer els problemes que afecten a les Kellys. El documental Hotel Explotación: Las Kellys es podrà veure aquesta tarda, a les set, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.