24.4 C
Lloret de Mar
Una imatge del documental

L’Aurora projectarà un documental que permet conèixer a fons la situació de les kellys

Es titula 'Hotel Explotación: Las Kellys' i es podrà veure avui dijous, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca. L'entrada és gratuïta.

Una imatge del documental

Darreres Notícies

Aquesta tarda es projecta a Lloret el documental Hotel Explotación: Las Kellys, que permetrà conèixer a fons la situació de les cambreres de pisos dels hotels. La sessió l’organitza l’Associació de Dones l’Aurora, en col·laboració amb les Kellys.

La directora del documental, Georgina Cisquella, convida a tothom a gaudir de la sessió, per conèixer la realitat de les cambreres de pisos. En aquest sentit, espera que serveixi per obrir un debat sobre la situació que pateixen aquestes treballadores.

La fundadora de Kellys Unión Catalunya, Eulalia Corralero, creu que és un molt bon treball, que dona veu i fa un homenatge a la lluita d’aquestes treballadores, que reivindiquen, des de fa anys, una millora dels drets laborals.

Entre les seves demandes, les principals són la regulació de la càrrega de treball i la jubilació anticipada. Les altres grans demandes són que s’acabi amb l’externalització de les empreses, que, segons les Kellys, les empobreix i les debilita; i que es reconeguin les malalties laborals, a banda de blindar els convenis d’hostaleria.

La projecció d’aquest vespre s’emmarca en els Dijous de l’Aurora. L’associació de dones considera que és important conèixer els problemes que afecten a les Kellys. El documental Hotel Explotación: Las Kellys es podrà veure aquesta tarda, a les set, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist