13.1 C
Lloret de Mar
Espectacle de drons 'Àtom'.

L’empresa de drons ofereix un espectacle dedicat als afectats del volcà de La Palma

L’esdeveniment pretén homenatjar també els serveis d’emergència que durant aquests mesos han actuat a la illa, amb un operatiu sense precedents.

Espectacle de drons 'Àtom'.

Darreres Notícies

L’empresa de drons que va actuar a Lloret -el passat estiu, amb un espectacle que va se premiat- ofereix aquest dissabte un ‘show’ dedicat als afectats pel volcà de La Palma.

L’esdeveniment, que s’ofereix de forma desinteressada, pretén homenatjar també els serveis d’emergència que durant aquests mesos han actuat a la illa, amb un operatiu sense precedents.

Un dels responsables de l’empresa Flock Drone Art, Ernest Biosca, exposa que l’espectacle, amb 50 drons, es titulat ‘Àtom’ i és un relat sobre la creació de la matèria i de la vida. Afegeix que “hem seguit l’erupció del volcà, ara que ha acabat, hem volgut aportar el nostre gra de sorra, i una bona manera era fer un espectacle amb drons per donar les gràcies al personal que ha treballat a la illa”.

L’actuació dels drons tindrà lloc aquest dissabte, 22 de gener, a les 19.30h. Serà al cel del municipi d’El Paso, a l’illa de La Palma.

Els drons han tingut una rellevància especial durant l’erupció del volcà i han estat claus en el seu seguiment, ja que aquesta tecnologia ha proporcionat informació útil, rellevant i en temps real de l’evolució de les diferents colades.

spot_img

El + Vist