11.1 C
Lloret de Mar

L’equip femení del Lloret Esportiu Futbol Sala ha jugat el seu primer partit

Va ser aquest cap de setmana passat, en un amistós a la pista del Pineda de Mar, amb 8 jugadores per part de l’entitat lloretenca.

L'equip femení
L'equip femení

Darreres Notícies

L’equip femení del Lloret Esportiu Futbol Sala, de la categoria aleví-infantil, va jugar aquest cap de setmana el seu primer partit de la temporada. Va ser en un amistós, a la pista del Pineda de Mar, amb 8 jugadores per part de l’entitat lloretenca.

Les noies, al partit del cap de setmana passat (Lloret Esportiu fs)

El resultat, que va ser de 4-0 en contra, era el que menys importava d’aquesta primera cita, en què es van reunir nenes entre 10 i 13 anys que jugaven juntes per primera vegada, tal com ha explicat el responsable de l’Àrea Social del club, Jordi Masip.

Un moment del partit (Lloret Esportiu fs)

La de comptar amb un equip de base femení és una iniciativa que persegueix des de fa cinc anys el Lloret Esportiu Futbol Sala. De moment, compten amb tres jugadores en els seus equips alevins i segueixen fent promoció per acollir més participants.

La intenció del club es crear una secció femenina per a la pròxima temporada. Segons Jordi Masip, és important que les nenes puguin tenir un equip per practicar el futbol sala.

Totes les noies, entre 10 i 13 anys, interessades en fer una prova amb el Lloret Esportiu Futbol Sala han d’anar al Pavelló de l’escola Pompeu Fabra, on l’entitat fa els seus entrenaments. Es troben cada tarda de dilluns a divendres, a partir de les sis.

spot_img

El + Vist