13.5 C
Lloret de Mar

L’equip infantil de Pescadors guanya la primera regata de la Lliga Catalana de Llaguts

Hotelers va acabar tercer en sènior femení i masculí, i Santa Cristina primer en juvenil, entre d'altres.

El club de rem Pescadors, en la regata d'aquest diumenge a Santa Cristina.
El club de rem Pescadors, en la regata d'aquest diumenge a Santa Cristina.

Darreres Notícies

L’equip infantil del Club Rem Pescadors ha estat el guanyador de la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut, disputada aquest cap de setmana a Lloret, a la platja de Santa Cristina. Ha estat el resultat més destacat per als clubs lloretencs, en una competició que ha reunit 19 entitats d’arreu de Catalunya.

servicios profesionales jimenez

En el cas de Pescadors, també va aconseguir el primer lloc en la categoria Cadet femení. Pel que fa al Club Rem Hotelers, van acabar tercers amb els equips Sènior Femení i Masculí. La cita estava organitzada pel Club Rem Santa Cristina, que va ser segon en Infantils, vuitè en Veterà femení i primer en Juvenil, en ser l’única tripulació presentada en aquesta categoria.

rem sta cristina 1
El club de rem Santa Cristina, en la regata d’aquest diumenge.

La presidenta del club de rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, diu que “estem molt satisfets amb l’organització, va ser un bon dia, va fer calor i la mar va estar molt bé”.

La Lliga Catalana de Llagut comptarà amb quatre jornades. L’última tornarà a fer-se a Lloret de Mar, a Sa Caleta, amb l’organització del Club Rem Pescadors, el 17 de juliol.

spot_img

El + Vist