Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Els jardins de Santa Clotilde es mantenen oberts.

Les afectacions al detall a Lloret de Mar, per les noves mesures anti-Covid

Can Saragossa, el jaciment del Turó Rodó i el castell de Sant Joan queden tancats al públic. El Museu del Mar resta tancat només els caps de setmana.

Els jardins de Santa Clotilde es mantenen oberts.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El govern ha endurit les mesures per reduir els contagis de la Covid-19 amb el que ha anomenat “aturada social”, que ha entrat en vigor aquest 30 d’octubre i durarà 15 dies.

Les més destacades són el confinament perimetral de Catalunya, ampliat a un confinament per municipis els caps de setmana, a més de mantenir el toc de queda entre les 10 de la nit i les 6 del matí. I es recomana limitar les sortides del domicili en la mesura del que sigui possible.

Aquestes restriccions es tradueixen, a Lloret de Mar, en un seguit d’afectacions, que detallem tot seguit:

  • Suspensió de l’obertura al públic i de les activitats al Teatre, centres cívics, Casal de la Gent Gran i Puntets.
  • Tot i aquest “tancament”, els esmentats equipaments poden seguir duent a terme tràmits administracions i d’atenció ciutadana. Com per exemple la campanya de vacunació de la grip al Puntet.
  • El tancament no afecta aquelles activitats i cursos que es poden realitzar telemàticament.
  • L’accés a la Biblioteca es limita al servei de préstec (recollida i lliurament de documents).
  • Els Jardins de Santa Clotilde, i la resta de parcs, jardins públics i àrees de jocs infantils poden estar oberts fins a les 20h.
  • Per prevenir la interacció social (entre d’altres), Can Saragossa, el jaciment del Turó Rodó i el castell de Sant Joan queden tancats al públic. El Museu del Mar resta tancat només els caps de setmana.

En l’àmbit esportiu, queden tancats els equipaments i instal·lacions esportives següents: camps de futbol, pavellons, pistes d’atletisme, piscina, etc. I se suspenen totes les activitats, programes i esdeveniments esportius durant aquest període de 15 dies.

S’exclou d’aquesta mesura la pràctica de l’esport professional. En aquest cas, els entrenaments i partits del primer equip del Club Hoquei Lloret, que es duen a terme al pavelló municipal d’Esports.

En l’àmbit assistencial i de serveis, el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) i el Centre de Dia es mantenen oberts, però se suspenen les visites i activitats grupals a fora del centre.

Els mercats no sendentaris poden mantenir la seva activitat amb el 30% d’aforament i en compliment de les mesures previstes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.