23.6 C
Lloret de Mar

Les afectacions de bus a causa del Rally Lloret

Entre aquest divendres i dissabte, hi ha canvis a les línies 4, 12, i 13, a més de restriccions en la circulació i estacionament.

Darreres Notícies

El 9è Rally Lloret afecta avui i demà el servei de bus urbà de Lloret de Mar. En concret, les línies 4, 12, i 13 a la vila.

En concret, les línies 12 i 4 fan el trajecte dins a Lloret de Dalt i tornaran a l’estació d’autobusos. No passen pel passeig marítim ni l’avinguda Just Marlès, a causa de la celebració de la prova de motor. Aquest diumenge, 6 de febrer, es restablirà la normalitat.

Mapa amb els canvis de bus pel rally.

Pel que fa a la línia 13 de bus, les afectacions són en un seguit de parades que queden anul·lades: pavelló municipal d’esports, l’escola Àngels Alemany i Can Sabata.

Mapa amb els canvis de bus pel rally.

El recorregut de la línia 13 queda modificat i retorna a la terminal, directament des de l’Oficina de Turisme, on farà parada.

A banda dels canvis en el servei de bus urbà, el ral·li lloretenc també comporta restriccions en la circulació i aparcament.

Restriccions de circulació pel ral·li Lloret.

Consulta les restriccions en aquest enllaç. Hi ha habilitat un estacionament alternatiu a l’avda Càndida Masgrau, entre la rotonda i l’oficina de turisme.

spot_img

El + Vist