23.1 C
Lloret de Mar

Les aportacions al CDA disminueixen però es compensa amb la col·laboració de les entitats

El centre pot fer front a la situació d'emergència que viu gràcies al recapte d'aliments fet per diferents entitats de la vila, com els Moters de Lloret, el Club de Futbol Lloret, el veïnat de Lloret de Dalt o les escoles.

Voluntàries del CDA (Ajuntament de Lloret de Mar)
Voluntàries del CDA (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Menys aportacions directes al Centre de Distribució d’Aliments (CDA), tant econòmiques com de productes, però un major recapte a través d’activitats solidàries. Aquest és el balanç que fa l’Ajuntament de la campanya del Gran Recapte d’aquest any.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, apunta que el termini per fer donatius econòmics encara està obert, fins a l’11 de desembre, i, per tant, no tenen dades definitives. Però sí que els han alertat que les xifres són molt inferiors respecte a l’any passat.

De totes maneres, aquesta disminució es compensa amb l’aportació que han fet diferents entitats, com els Moters de Lloret, el Club de Futbol Lloret, el veïnat de Lloret de Dalt o les escoles.

“Ha disminuït considerablement l’aportació econòmica dels ciutadans i s’han entregat menys productes directament al CDA; però valorem molt positivament el recapte que s’ha fet amb els diferents actes”

Arantxa Jiménez
Productes entregats pels Moters de Lloret al CDA (Ajuntament de Lloret)
Productes entregats pels Moters de Lloret al CDA (Ajuntament de Lloret)

La regidora també ha volgut remarcar que, des d’aquest dilluns, el CDA torna a funcionar amb el format de botiga.

“Vetllem per dignificar el CDA i per això hem tornat al format botiga, és a dir, qualsevol persona agafa el carro com si anés al supermercat, fa la seva compra i agafa el que necessita”

Arantxa Jiménez

Pel que fa al nombre d’usuaris, ha baixat lleugerament respecte a l’any passat, però seguim estant en una “situació d’emergència”.

“Hi ha una petita reducció d’usuaris respecte al darrer any, però encara estem recollint a moltes, moltes, famílies i estem a un nivell d’emergència i necessitem col·laboració”

Arantxa Jiménez

A banda de la col·laboració ciutadana, el CDA compta amb un suport important dels fons europeus i de l’Ajuntament. A més, aviat es podrà inaugurar la nova seu, al carrer Hipòlit Lázaro.

spot_img

El + Vist