19.8 C
Blanes
Un socorrista a la platja de Lloret, aquest matí

Les cales de Lloret comptaran amb el servei de socorrisme a partir d’aquest dijous

Per tant, a partir del juny, a Lloret hi haurà 7 socorristes, a Fenals 4, i a cada cala 2.

Un socorrista a la platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

El servei de socorrisme s’amplia a partir de demà, 1 de juny, quan es començarà a oferir també a les cales de Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles. Per tant, a partir d’aquest dijous, a Lloret hi haurà 7 socorristes, a Fenals 4, i a cada cala 2.

Durant la primera quinzena de juny, l’horari serà de deu del matí a sis de la tarda i la segona, de dos quarts d’onze a dos quarts de set. A més a més, aquest dijous també es posa en funcionament el bany adaptat amb la cadira amfíbia, tant a Lloret com a Fenals, cada dia d’onze del matí a cinc de la tarda.

circo de las estrellas

El coordinador de Proactiva a Lloret, Joel Da Silva, assegura que està sent un inici de temporada tranquil i les seves principals tasques són la vigilància i la prevenció.

“Tasques de vigilància, molta prevenció i ensenyar als usuaris a comprendre aquesta nova situació del canvi climàtic”

Joel Da Silva

El responsable del servei de socorrisme a Lloret de Mar demana als banyistes que facin cas de les recomanacions i que siguin conscients de la climatologia i l’estat de la mar en tot moment. A més a més, els recorda que cal tenir cura del medi ambient i no llançar escombraries ni a la sorra ni al mar.

“Tot el que sigui material de reciclatge i escombraries, la platja comença des de casa, si ve des de casa, haurà de tornar: no ens oblidem de cuidar les nostres costes”

Joel Da Silva

Així doncs, a partir d’aquest dijous, el servei de socorrisme, a banda de les platges de Lloret i Fenals, també s’oferirà a les cales.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist