1.7 C
Lloret de Mar
Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Les dones del Club de Lectura Fàcil organitzen una sèrie d’activitats relacionades amb l’Índia

Avui mateix, hi ha una xerrada titulada 'Increíbles mujeres de la Índia', a les 19 hores a la Biblioteca, on també hi ha l'exposició 'Increïble Índia'.

Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Darreres Notícies

Increíbles mujeres de la Índia és el títol de la xerrada que organtizen per aquesta tarda les dones del Club de Lectura Fàcil. L’objectiu, tal com explica una d’elles, Sheetal Mavlankar, és parlar de diferents dones que han fet algun canvi social a l’Índia.

La xerrada es farà avui divendres, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Allà mateix, a la sala d’exposicions, s’hi pot visitar l’exposició que les mateixes dones del Club de Lectura Fàcil han organitzat, també vinculada amb l’Índia. De fet, es titula Increïble Índia.

Les dues activitats, la xerrada i l’exposició, s’emmarquen en els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. I no acaben aquí, perquè de cara a la setmana que ve el Club de Lectura Fàcil també té programades més activitats.

Divendres 13 de març, a la sala infantil del mateix equipament, es farà la lectura del conte El camí i l’obra de teatre infantil La lluvia, amb infants de l’Índia. Serà a les sis de la tarda.

De cara a dissabte 14, hi haurà un taller de henna, a les onze, també a la sala infantil de la Biblioteca. I l’endemà, diumenge 15, a la plaça de la Vila, es farà la Festa Holi, de colors, d’onze a una. L’última de les activitats arribarà el 21 de març, amb una sessió de jocs tradicionals de l’Índia, a la sala infantil de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist