Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Les dones del Club de Lectura Fàcil organitzen una sèrie d’activitats relacionades amb l’Índia

Avui mateix, hi ha una xerrada titulada 'Increíbles mujeres de la Índia', a les 19 hores a la Biblioteca, on també hi ha l'exposició 'Increïble Índia'.

Sheetal Mavlankar, a la inauguració de l'exposició

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Increíbles mujeres de la Índia és el títol de la xerrada que organtizen per aquesta tarda les dones del Club de Lectura Fàcil. L’objectiu, tal com explica una d’elles, Sheetal Mavlankar, és parlar de diferents dones que han fet algun canvi social a l’Índia.

La xerrada es farà avui divendres, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Allà mateix, a la sala d’exposicions, s’hi pot visitar l’exposició que les mateixes dones del Club de Lectura Fàcil han organitzat, també vinculada amb l’Índia. De fet, es titula Increïble Índia.

Les dues activitats, la xerrada i l’exposició, s’emmarquen en els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. I no acaben aquí, perquè de cara a la setmana que ve el Club de Lectura Fàcil també té programades més activitats.

Divendres 13 de març, a la sala infantil del mateix equipament, es farà la lectura del conte El camí i l’obra de teatre infantil La lluvia, amb infants de l’Índia. Serà a les sis de la tarda.

De cara a dissabte 14, hi haurà un taller de henna, a les onze, també a la sala infantil de la Biblioteca. I l’endemà, diumenge 15, a la plaça de la Vila, es farà la Festa Holi, de colors, d’onze a una. L’última de les activitats arribarà el 21 de març, amb una sessió de jocs tradicionals de l’Índia, a la sala infantil de la Biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.